Juhlapalvelu

 

Elba on järjestänyt erilaisia juhlia jo yli 20 vuotta.  Lakkiaiset, syntymäpäivät, juhlaseminaarit, näyttelyt, muistotilaisuudet, rippijuhlat ja lasten teemajuhlat sekä mm. uuden suosion saavuttaneet serkku- ja sukujuhlat, luokkakokoukset ja polttarit.

Juhlavieraille järjestyy Elbasta myös majoitus, koska pihapiirissämme on 6 kpl 8-hengen mökkejä majoitustarpeisiin. Kysy lisää majoituksesta juhlatilavarauksen yhteydessä!

Otamme vastaan myös omia ehdotuksianne ruokailuun, esimerkiksi salaattipöytä, suolaisia piirakoita yms. pienempiin juhliin Villassa tai Helmessä.

Alkuruoat

Pääruoat

Kasvis_vegaani

Jälkiruoat

Saunamenu_Bastumeny (ID 4683)

 

(Saunamenusta löytyy kiinnostavia vaihtoehtoja myös ei-saunojille).

Häät

Häät ovat hääparille ja heidän perheilleen yksi tärkeimmistä perhejuhlista. Niihin satsataan ja halutaan vain parasta.  Me Villa Elban ammattilaiset hoidamme yhdessä hääparin kanssa hääjuhlan suunnittelun ja  toteutuksen toiveiden mukaisesti. Ajoissa aloitetut juhlajärjestelyt ja tiivis yhteydenpito hääparin ja Elban välillä on tärkeää, jotta hääjuhla onnistuisi ja sitä voidaan lämmöllä muistaa vuosienkin jälkeen.

Elbasalissa on anniskeluoikeudet.

Vanhaan Villaan ja Elban Helmeen Elballa ei ole anniskeluoikeuksia, joten niihin tiloihin on asiakkaalla mahdollisuus tuoda omia alkoholijuomia.

Elba-sali, hääjuhla 800 € 

– sisältää järjestelyt, juhlaliinat ja kattauksen, tarjoilun hääjuhlien ajan, toimisto- ja kiinteistökulut sekä siivouksen ennen ja jälkeen juhlien, tilojen esittelyn ja hääparin kanssa keskustelun paikan päällä vähintään kaksi kertaa.

Jos häät ovat Elbasalissa, varataan kolme tuntia edellisenä iltana hääjärjestelyille. Sali on varattu hääpäivänä klo 8-01 tai erikseen sovitulla tavalla.

Häämenu

Kysy lisää myyntipalvelusta p. 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi