Siirry sisältöön

Villa Elban Kesäleirit 2023

Villa Elban Kesäleirit 2023

Villa Elba järjestää kesällä monipuolisia teemapäiväleirejä, Monikulttuurisia leirejä sekä Wild Kidz -leirin.

Tutustu leiritarjontaan ja ilmoittaudu mukaan: https://zef.fi/s/zwf1ynhi/

Päiväleirit

Monikulttuurinen päiväleiri 12.-16.6.2023 

7-12 -vuotiaille. Hinta: 150 € sisältää ohjelman, lounaan ja välipalan

Monikulttuurisella kesäleirillä koemme perinteisiä juttuja, kuten uimista, hiekkalinnojen rakentelua sekä hauskoja pelejä ja leikkejä rannalla.

Monikulttuurinen päiväleiri 19-22.6.2023

7-12 -vuotiaille. Hinta: 130 € sisältää ohjelman, lounaan ja välipalan

Monikulttuurisella kesäleirillä koemme perinteisiä juttuja, kuten uimista, hiekkalinnojen rakentelua ja hauskoja pelejä ja leikkejä rannalla.

Teemapäiväleirit

Pokemon päiväleiri 19.-20.6.2023

  • 9-12-vuotiaille
  • Kaiken tasoisille kouluttajille
  • Varmasti tonnikaupalla expaa, vinkkejä, pelaamista hyvässä seurassa ja uusia kavereita!
  • Porukasta hyödytään: vihjeitä hyvien pokemonien sijainnista, tradet, battlet, salit omalle tiimille tehokkaasti porukalla, opit muilta, luret kaikkien käytössä, ja legeraidit alas ilman ongelmia

Klo 9:00-15:00. Hinta 60 €, sisältää leirimaksun ja lounaan, oma välipala mukaan! Ohjaus suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ötökkäleiri, päiväleiri 21.-22.6.2023

Tutkimme ja tutustumme ötököihin. Tutkimme sekä pihalla, että lähimetsässä. Pidämme hauskaa, leikimme ja teemme uusia havaintoja yhdessä!

4-6 -vuotiaille. Klo 9:00-15:00. Hinta 60 €, sisältää leirimaksun ja lounaan, oma välipala mukaan! Ohjaus suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yönylileiri

Wild Kidz! Yönylileiri 26.-30.2023

9-13 -vuotiaille. Hinta: 440 €, sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen. (Olemme hakeneet ulkopuolista rahoitusta leirin kustannusten kattamiseen, leirihinta saattaa pienentyä.)

Tällä leirillä osallistujat jaetaan joukkueisiin, jotka kilpailevat monissa eri lajeissa voittaakseen Elban mestari -tittelin. Olemme enimmäkseen ulkona ja päivät ovat täynnä urheilua, haasteita ja seikkailuja!

Kilpailuissa haasteina ovat esimerkiksi korikiipeily, SUP-lautailu, suunnistus, luovuus, ruoanlaitto ja arvoitukset. Kaikkien osaamista tarvitaan!

Haasteiden välissä keskitymme hauskanpitoon yhdessä: uimme, leikkimme, rakennamme hiekkalinnoja tai askartelemme. Iltaisin kokoonnumme yhdessä leirinuotion äärellä iltapalan ja mukavan yhdessäolon pariin.

Puhumme leirillä ruotsia, suomea ja englantia.