Usein kysyttyä

Voiko Villa Elbaan tulla milloin vain?

Villa Elbaan voi tulla milloin vain mutta suosittelemme tulemaan Elban virallisina aukioloaikoina, kello 8-16. Mikäli haluatte tutustua Elban pihapiiriin iltaisin tai viikonloppuisin, kuljettehan niin että mahdolliset majoitusasiakkaat tai Villa Elbassa järjestettävät tilaisuudet eivät häiriinny. Elban metsäpolulle voi mennä milloin vain, parhaiten sinne pääsee parkkipaikalta.

Onko Elba auki talvellakin?

Olemme auki ympäri vuoden, maanantaista – perjantaihin kello 08 – 16.

Onko Elba auki iltaisin ja viikonloppuisin?

Iltaisin ja viikonloppuisin olemme yleensä auki vain tilauksesta. Lukuun ottamatta talvista MonoCafe:ta, joka aukeaa helmikuun puolivälissä ja on auki viikonloppuisin. MonoCafe sijaitsee Rantamakasiinissa.

Voiko Elbaan tulla syömään lounasta?

Meille voi mielellään tulla lounaalle. Lounas klo 11-13. Suosittelemme kuitenkin, että soitatte ja varaatte lounaan etukäteen, p. 06 831 3400, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa.

Saako teiltä vuokrata suksia tai luistimia?

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole suksia eikä luistimia vuokrattavana. Ryhmille vuokraamme lumikenkiä. Lisäksi tuulikaapistamme löytyy sauvoja, joita voi lainata.

Milloin MonoCafe aukeaa?

Suosittu latukahvilamme aukeaa helmikuun puolivälissä. Tänä vuonna 16.2. ja on avoinna niin pitkälle kuin kelejä riittää. MonoCafen aukiolojat ovat viikonloppuisin kello 11- 16 ja hiihtolomaviikolla joka päivä.

Järjestetäänkö teillä työhyvinvointipäiviä?

Meiltä voi tilata työhyvinvointipäiväänne moniakin erilaisia ohjelmia. Kotisivuillamme ”Muu toiminta -> Ohjelmapalvelut aikuisille, löytyy kattava ohjelmakirjo.

Pitääkö saunatiloihin tuoda omat pyyhkeet?

Ei tarvitse, jos olette tilanneet saunaillan.  Saunassa on pyyhkeitä. Omatoimisaunojat (ilman palveluita ja takkahuonetta) pyydetään ottamaan oma pyyhe mukaan.

Pyyhkeen vuokra Elbassa 2,50 €/pyyhe.

Mikä on maksukäytäntö esim. sauna-  tai majoitusvarauksiin?

Maksua ei tarvitsee suorittaa etukäteen. Meillä voit maksaa paikan päällä käteisellä ja kortilla. Suosimme käytäntöä, jossa Elba laskuttaa ilmoitettuun osoitteeseen. Henkilö, jota laskutetaan, tulee ilmoittaa henkilötunnus ja osoite kotimaassa jo varausvaiheessa.

Onko teillä A-oikeudet?

Elban päärakennuksessa on A-oikeudet.