Usein kysyttyä

Voiko Villa Elbaan tulla milloin vain?

Villa Elbaan voi tulla milloin vain mutta suosittelemme tulemaan Elban virallisina aukioloaikoina, kello 8-16. Mikäli haluatte tutustua Elban pihapiiriin iltaisin tai viikonloppuisin, kuljettehan niin että mahdolliset majoitusasiakkaat tai Villa Elbassa järjestettävät tilaisuudet eivät häiriinny. Elban metsäpolulle voi mennä milloin vain, parhaiten sinne pääsee parkkipaikalta.

Onko Elba auki talvellakin?

Olemme auki ympäri vuoden, maanantaista – perjantaihin kello 08 – 15.30.

Onko Elba auki iltaisin ja viikonloppuisin?

Iltaisin ja viikonloppuisin olemme yleensä auki vain tilauksesta. Lukuun ottamatta talvista MonoCafe:ta, joka aukeaa helmikuun puolivälissä ja on auki viikonloppuisin. MonoCafe sijaitsee Rantamakasiinissa.

Voiko Elbaan tulla syömään lounasta?

Meille voi mielellään tulla lounaalle. Lounas klo 11-13. Suosittelemme kuitenkin, että soitatte ja varaatte lounaan etukäteen, p. 050 329 4547, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa.

Saako teiltä vuokrata suksia tai luistimia?

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole suksia eikä luistimia vuokrattavana. Ryhmille vuokraamme lumikenkiä. Lisäksi tuulikaapistamme löytyy sauvoja, joita voi lainata. Vuokraamme myös suppilautoja tuntiperiaatteella, maastopyöriä, tandempyörää ja kanootteja.

Milloin MonoCafe aukeaa?

Monokahvila on avattu 22.2. ja on avoinna koko hiihtolomaviikon (viikko 9) ja sen jälkeen viikonloppuisin hiihtosesongin loppuun klo 11-16.

Järjestetäänkö teillä työhyvinvointipäiviä?

Meiltä voi tilata työhyvinvointipäiväänne moniakin erilaisia ohjelmia. Kotisivuillamme  Ohjelmapalvelut aikuisille, löytyy kattava ohjelmakirjo.

Pitääkö saunatiloihin tuoda omat pyyhkeet?

Ei tarvitse, saunassa on pyyhkeitä, jos olette tilanneet saunaillan. Omatoimisaunojat (ilman palveluita ja takkahuonetta) pyydetään ottamaan oma pyyhe mukaan tai tilata Elbasta pyyhe hintaan 2,50 €/kpl.

Mikä on maksukäytäntö esim. sauna-  tai majoitusvarauksiin?

Maksua ei tarvitsee suorittaa etukäteen. Meillä voit maksaa paikan päällä käteisellä ja kortilla. Suosimme käytäntöä, jossa Elba laskuttaa ilmoitettuun osoitteeseen. Henkilö, jota laskutetaan, tulee ilmoittaa henkilötunnus ja osoite kotimaassa jo varausvaiheessa.

Onko teillä A-oikeudet?

Elban päärakennuksessa on A-oikeudet.