Siirry sisältöön

TIETOA VILLA ELBAN  LEIREISTÄ  

Tietoa eri leirityypeistä: 

Lauantaileirit:
5 tunnin mittaisia teemallisia leiripäiviä. Lauantaileirit sopivat teemasta kiinnostuneille ja myös  lapsille, jotka haluavat kokeilla leireilyä.

Lauantaileirin esimerkkipäiväohjelma:  

9.00 leirin aloitus, työpaja alkaa
11.30 ruokatauko
12.00 leiri jatkuu
13.30 omien välipalojen syönti, leirin arviointi
14.00 kotiinlähtö

Teemaleirit:
5 päivän pituisia teemallisia päiväleirejä, joissa leirin teema käsitellään leikkien, työpajojen ja ryhmätöiden avulla. Teemaleirit sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekkin lapsille.

Teemaleirien esimerkkipäiväohjelma:  

9.00 leiripäivä alkaa
9.30 leiriohjelmaa
11.30 ruokatauko
12.00 leiriohjelmaa
14.00 välipala ja vapaa-aikaa
15.00 kotiinlähtö

Monikulttuuriset päiväleirit:

5 ja 4 päivän pituiset päiväleirit, joissa tehdään perinteisiä kesäleiriaktiviteetteja monikulttuurisessa ryhmässä. Leirillä puhutaan suomea, ruotsia ja englantia.

Monikulttuuristen päiväleirien esimerkkiohjelma:  

9.00 leiripäivä alkaa
9.30 leiriohjelmaa
11.30 ruokatauko
12.00 leiriohjelmaa
14.00 välipala ja vapaa-aikaa
15.00 kotiinlähtö

Ilmoittautuminen, leiripaikan peruminen ja leirin maksaminen 

Mistä löydän ilmoittautumislomakkeen?

Ilmoittautumislomakkeen löydät Villa Elban kotisivulta. Osallistujat ilmoitetaan webropol-lomakkeella.

Miten leiriläiset valitaan ja montako mahtuu mukaan?

Leireille otetaan tietty määrä osallistujia riippuen leirin sisällöstä ja ikärajasta. Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja leirin ollessa täynnä voit jäädä jonottamaan leiripaikkaa. Mikäli paikkoja vapautuu, ilmoitamme jonottajalle asiasta mahdollisimman pian.

Kuka voi osallistua leirille?

Leireille ovat tervetulleita kaikki lapset. Ole yhteydessä meihin jos lapsellasi on erityistarpeita tai haasteita sosiaalisessa kanssakäymisessä, jotta voimme varmistaa turvallisen osallistuminen hänelle.

Leirien ikärajat

Leireille otetaan ensisijaisesti ikärajojen puitteissa olevia osallistujia.Mikäli paikkoja on vapaana ja leirin ohjaaja katsoo sopivaksi, voidaan ikärajoista joustaa.  

Leiripaikan vahvistuminen

Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä vahvistusviestin sähköpostitse viimeistään seuraavana työpäivänä. Mikäli viestiä ei tule, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla.

Vahvistetun leiripaikan peruminen

Mikäli haluat perua leiripaikan, ole pikaisesti yhteydessä leirin järjestäjään.  Maksuton peruutus on tehtävä viimeistään seitsemän päivään ennen leirin alkua. Ilmoittamattomasta poisjäämisestä tai leirin keskeyttämisestä laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan.

Leirin maksaminen

Leirimaksu laskutetaan jälkikäteen.  

Henkilötietojen käsittely

Villa Elbassa henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti. Lisätietoja: https://www.villaelba.fi/tietosuojaseloste/