Siirry sisältöön

Tyhy-ohjelmat

TYHY-ohjelmat

Yritykset panostavat yhä enemmän henkilökuntansa jaksamiseen. Erityisesti viime vuosien aikana on oivallettu, kuinka hyväkuntoinen, jaksava ja motivoitunut henkilökunta on yritykselle arvokas voimavara. Tyhy-päivänä hoidetaan niin fyysistä kuin psyykkistäkin puolta, harjoitellaan ohjelmien avulla  yhteishenkeä, yhteistyökykyä ja luottamusta omaan työyhteisöön. Yhdessä Elban ohjaajien kanssa vietetään päivä tai puoli Elban ainutlaatuisessa ympäristössä, kiirehtimättä, antamalla tilaa levolle, ideoimalla tai vain vaeltamalla lähimaastossa, esimerkiksi Harrbådan majakalle tai lintutornille. Liitteessä olevissa ohjelmissa on jokaiselle jotakin. Tutustukaa työpaikalla etukäteen ohjelmiin ja esittäkää myös toivomuksia koskien tarjoilua ja päivän kulkua.

 

Suurta mielenkiintoa on herättänyt Fatbike-safarit lähimaastossa ja keväästä syksyyn merellinen suppilautailu, jonka suosio viime kesänä oli ylivertainen!

Fatbike 10 €/, koko päivä 30 €

Suppilauta 20 €/h, 2 h 30 €

Kaikista ohjelmista voi kysyä lisää suoraan ohjaajilta 050 366 1833 tai myyntipalvelusta 06 8313 400 elba@kokkola.fi 

Teemme mielellämme tarjouksen TYHY-päivästä Elbassa. Siihen voi sisältyä ruokailua, ohjelmaa ja saunomista. Saunomisen yhteyteen voi tilata paljun. Ota yhteyttä!

 

      

      

Uusia ohjelmia talveen!

Villa Elban talvityhyt ovat uusiutuneet. Vanhojen perinteisten lisäksi uusia palveluitamme ovat mm. rentoutuminen ja jooga sekä tähtitaivaan katselua lämpöhaalareissa.

Joogaa ja rentoutumista

Ohjaajana jooganohjaaja (SJL), hyvinvointivalmentaja Sanna Kauppi.

– rentouttava joogaharjoitus

– ohjattu rentoutuminen

– kesto 1-2 h

Teemme rentouttavan ja kaikille sopivan hathajoogaharjoituksen, jota varten ei tarvita aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogaharjoituksen jälkeen ohjattu rentoutumisharjoitus. Ohjelman jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi, rauhalliseksi ja virkistyneeksi.

Metsäjooga

– kuusenkerkkä kuohujuoma

– tietoa metsän terveysvaikutuksista

– metsäjoogaa

– kesto 1-1,5h

* Sääsidonnainen. Jos on huomattavan huono ilma tai paljon lunta, ohjelmaa ei voi toteuttaa.

Kuusenkerkkäkuohujuomaa nauttien saame tietoa metsän hyvistä vaikutuksista terveydelle. Sitten suuntaammekin metsään, teemme mukavan kävelyretken metsässä, johon sisältyy metsäjoogaa. Metsäjooga sopii kaikille, eikä sitä varten tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Ohjelman jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi, rauhalliseksi ja virkistyneeksi.

Rentoutuminen

– alustus: Rentoutumisen merkitys hyvinvointiin

– kevyttä rentouttavaa venyttelyä tai joogaa (myös metsäjooga mahdollinen)

– rentoutumisharjoitus tai Mindfulness-harjoitus

– relax-työpaja pienryhmissä

– kesto 1-2,5h

Saamme tietoa siitä, miksi rentoutuminen on tärkeää hyvinvointimme kannalta. Teemme kevyitä  rentouttavia venyttelyharjoituksia tai joogaa, sekä erilaisia rentoutumisharjoituksia tai Mindfulness-harjoituksia toiveidenne mukaan. Lopuksi syvennymme pohtimaan rentoutumiskeinoja pienryhmissä. Ohjelman jälkeen olosi on rentoutunut ja rauhallinen, lisäksi tiedät rentoutumisen merkityksestä ja sinulla on enemmän keinoja päivittäiseen rentoutumiseen.

Ilmoita varauksen yhteydessä, jos haluat joogan jälkeen nauttia terveellisen smoothien tai herkullisen keiton.

 

Kysy lisää ohjelmista 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi