Siirry sisältöön

Tyhy-ohjelmat

Yritykset panostavat yhä enemmän henkilökuntansa jaksamiseen. Erityisesti viime vuosien aikana on oivallettu, kuinka hyväkuntoinen, jaksava ja motivoitunut henkilökunta on yritykselle arvokas voimavara. Tyhy-päivänä hoidetaan niin fyysistä kuin psyykkistäkin puolta, harjoitellaan ohjelmien avulla  yhteishenkeä, yhteistyökykyä ja luottamusta omaan työyhteisöön. Yhdessä Elban ohjaajien kanssa vietetään päivä tai puoli Elban ainutlaatuisessa ympäristössä, kiirehtimättä, antamalla tilaa levolle, ideoimalla tai vain vaeltamalla lähimaastossa, esimerkiksi Harrbådan majakalle tai lintutornille. Liitteessä olevissa ohjelmissa on jokaiselle jotakin. Tutustukaa työpaikalla etukäteen ohjelmiin ja esittäkää myös toivomuksia koskien tarjoilua ja päivän kulkua.

Suurta mielenkiintoa on herättänyt Fatbike-safarit lähimaastossa ja keväästä syksyyn merellinen suppilautailu, jonka suosio viime kesänä oli ylivertainen!

Fatbike 10 €/, koko päivä 30 €

Suppilauta 20 €/h, 2 h 30 €

Kaikista ohjelmista voi kysyä lisää myyntipalvelusta 050 329 4547 sales.elba@villaelba.fi

Teemme mielellämme tarjouksen TYHY-päivästä Elbassa. Siihen voi sisältyä ruokailua, ohjelmaa ja saunomista.  Ota yhteyttä!

 

      

      

 

Kysy lisää ohjelmista: 050 329 4547 sales.elba@villaelba.fi