Tule Villa Elbaan töihin, haemme siivoojaa!

Tule Villa Elbaan töihin, haemme siivoojaa!

Villa Elba on nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on sekä kotimaiset että kansainväliset lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Siivoojan työ on tärkeässä osassa asiakkaittemme viihtyvyyden takaamiseksi. Olet etsimämme henkilö mikäli haluat tehdä fyysistä työtä, nähdä työsi jäljen välittömästi ja ymmärrät työsi merkityksen asiakaskokemukselle ja koko talon viihtyvyydelle. Sinulla on siivousalalle sopiva koulutus tai kokemusta vastaavista töistä. Toivomme, että puhut sujuvaa suomea tai englantia.

Meillä pääset mukaan iloiseen, nuorekkaaseen ja kansainväliseen tiimiin! Saat vaikuttaa työhösi ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Työ on kokoaikainen 37,75h/vko, sisältää viikonloppu- ja vuorotöitä ja kestää vuoden 2020 loppuun. Myös jatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus tulemaan 23.2.2020 mennessä osoitteeseen reija.wacklin@kokkola.fi. Lisätietoja arkisin klo 8.15-16: palvelupäällikkö Reija Wacklin, p.050 530 6222