Siirry sisältöön

Monikulttuuriset päiväleirit:

5 ja 4 päivän pituiset päiväleirit, joissa tehdään perinteisiä kesäleiriaktiviteetteja monikulttuurisessa ryhmässä. Leirillä puhutaan suomea, ruotsia ja englantia.

Monikulttuuristen päiväleirien esimerkkiohjelma:  

9.00 leiripäivä alkaa
9.30 leiriohjelmaa
11.30 ruokatauko
12.00 leiriohjelmaa
14.00 välipala ja vapaa-aikaa
15.00 kotiinlähtö

Wild kidz!

Wild kidz! on viiden päivän pituinen seikkailuleiri, jossa kilpaillaan joukkueissa eri lajeissa ja opitaan toimimaan yhdessä monenlaisissa tilanteissa. Leirillä puhutaan suomea, ruotsia ja englantia.

Ilmoittautuminen, leiripaikan peruminen ja leirin maksaminen  

Mistä löydän ilmoittautumislomakkeen?
Ilmoittautumislomake kesän 2022 leireille: https://zef.fi/s/hd4ki62z/

Miten leiriläiset valitaan ja montako mahtuu mukaan?
Leireille otetaan tietty määrä osallistujia riippuen leirin sisällöstä ja ikärajasta. Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja leirin ollessa täynnä voit jäädä jonottamaan leiripaikkaa. Mikäli paikkoja vapautuu, ilmoitamme jonottajalle asiasta mahdollisimman pian.

Kuka voi osallistua leirille?
Leireille ovat tervetulleita kaikki lapset. Ole yhteydessä meihin jos lapsellasi on erityistarpeita tai haasteita sosiaalisessa kanssakäymisessä, jotta voimme varmistaa turvallisen osallistuminen hänelle.

Voiko leirille osallistua vain joinakin päivinä?

Leirit ovat aina kokonaisuus joihin tulee sitoutua sen keston ajaksi, eli osallistuminen vain tiettyinä aikoina ei ole mahdollista. Ryhmädynamiikan kannalta kaikkien osallistujien läsnäolo koko leirin on välttämätöntä.

Leirien ikärajat
Leireille otetaan ensisijaisesti ikärajojen puitteissa olevia osallistujia. Mikäli paikkoja on vapaana ja leirin ohjaaja katsoo sopivaksi, voidaan ikärajoista joustaa.  

Leiripaikan vahvistuminen
Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä vahvistusviestin sähköpostitse viimeistään seuraavana työpäivänä. Mikäli viestiä ei tule, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla.

Vahvistetun leiripaikan peruminen
Mikäli haluat perua leiripaikan, ole pikaisesti yhteydessä leirin järjestäjään. Peruutus on maksuton kun se tehdään viimeistään kolme päivää ennen leirin alkua. Ilmoittamattomasta poisjäämisestä tai leirin keskeyttämisestä laskutetaan leirin hinta kokonaisuudessaan.

Leirin maksaminen
Leirimaksun voi suorittaa laskulla tai  Mobilepaylla, lisätietoja ilmoittautumislomakkeessa

Henkilötietojen käsittely
Villa Elbassa henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti. Lisätietoja: https://www.villaelba.fi/tietosuojaseloste/    

Leiripäivän aikana  

Ohjaajat
Leireillä vastuullisina ohjaajina toimivat Villa Elban täysi-ikäiset ammattilaiset. Lisäksi leireillä toimii apuohjaajina sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita, työharjoittelijoita ja vapaaehtoistyöntekijöitä.

Ruokailut
Leiripäivään kuuluu ohjelmassa mainitut ruokailut. Erityisruokavaliot otetaan huomioon, muista kertoa niistä ilmoittautumislomakkeessa.

Kioski
Leiriläiset voivat halutessaan tehdä ostoksia kioskissa välipalan jälkeen. Muina aikoina kioski ei ole leiriläisille auki.

Puhelimet
Leiriläiset eivät tarvitse puhelinta leiripäivän aikana, joten sen voi hyvin jättää kotiin. Jos puhelimen haluaa kuitenkin ottaa mukaan, tulee se leiripäivän aluksi jättää puhelinparkkiin. Leiriläiseen saa tarvittaessa yhteyden ohjaajan kautta.

Vakuutus

Villa Elballa on olemassa toiminnan vastuuvakuutus, mutta osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Leirin jälkeen
Leirin jälkeen saat linkin palautelomakkeeseen, otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia!

Poikkeustilanteet ja korona 

Järjestämme leirit viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Leireillä käydään osallistujien kanssa läpi tarvittavat turvallisuusohjeet. Muutoksista tiedotamme nettisivujemme lisäksi suoraan huoltajille.  Tilanteen niin vaatiessa voimme joutua muuttamaan leirien sisältöjä tai rajoittaa osallistujamääriä osallistujien turvallisuuden takaamiseksi.