Move to content

Festtjänster

 

Elba har arrangerat festtillställningar redan över 20 år.  Studentfester, födelsedagar, festseminarier, utställningar, minnesstunder, konfirmationsfester och temafester för barn samt bl.a. kusin- och släktträffar, klassmöten, svensexor och möhippor!   

Gästerna har möjlighet att boka inkvartering i Elbas stugor.

Vi tar också emot önskemål om mat till mindre bröllop eller fester i Gamla Villan eller Elbas Pärla, t.ex. salladsbord, salta piroger mm.

 

 

Kakprislista 

Bröllop

Bröllop är en av de mest viktigaste familjefesterna.  Brudparet önskar till bröllopet endast det bästa, angående omständigheter och mat. Vi på Villa Elba planerar och arrangerar bröllopsdagen tillsammans med brudparet.  Arrangemang som påbörjas i tidigt skede och en tät kontakt mellan Elba och brudparet är viktigt, så att festen lyckas och den kan varmt minnas resten av livet.

Elba har A-rättigheter i huvudbyggnaden, men inte i Gamla Villan eller Elbas Pärla. Därför är det tillåtet att ta med egna alkoholdrycker till dessa utrymmen.

Bröllop i Elbasalen 950 € 

– Inkluderar arrangemang, dukning, festdukar, servering genom hela festen, byrå- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen, presentation av utrymmen och minst två gånger diskussion vid Elba med brudparet.

Om bröllopsfesten arrangeras i Elbasalen, kan brudparet föregående kväll komma till Elba och delta i arrangemangen, cirka 3 timmar.  Salen bokas på bröllopsdagen kl. 8-01 eller enligt överenskommelse.

Bröllopsmeny 2022 (1)

 

Övriga fester

Ring till försäljningstjänsten 050 329 4547 eller fråga via sales.elba@villaelba.fi