Move to content
Sommarläger

Sommarläger

Anmälningslänk till Villa Elba sommarläger 2023: https://zef.fi/s/zwf1ynhi/ 

 

 

Dagläger

Mångkulturellt dagsläger 12.-16.6. 

Pris: 150 €, inkl. program, lunch och mellanmål

Välkommen till Villa Elba! På det mångkulturella sommarlägret håller vi på med vi traditionella lägeraktiviteter:vi simmar, bygger sandslott och spelar roliga spel och lekar på stranden.

Mångkulturellt dagsläger 19.-22.6.

Pris: 130 €, inkl. program, lunch och mellanmål

Välkommen till Villa Elba! På det mångkulturella sommarlägret håller vi på med vi traditionella lägeraktiviteter:vi simmar, bygger sandslott och spelar roliga spel och lekar på stranden.

Temalägerdagar

Herbariumläger för Donnerska 12.6. kl 10-14

Gratis herbariumläger för blivande åttonde klassister. På läget plockar vi tillsammas växter som behövs till herbariumet. Vi går också igenom var man kan hitta de växter som behövs. Kom med på en rolig dag på Villa Elba!

Pokemon dagsläger 19.-20.6.

  • 9-12-åringar
  • För tränare på alla nivåer
  • Tonvis med exp, tips, spel i gott sällskap och nya kompisar!
  • Nytta med gänget: tips om var bra Pokemons finns, trades, battles, salar för det egna teamet effektivt med gänget, lär dig av andra, lures för alla och lege raids ner utan problem

Kl 9:00-15:00. Pris 60 €, Priset innehåller lunch, men ta eget mellanmål med! Ledning på finska, svenska och engelska.

Småkrypsläger 21.-22.6.

Vi bekantar oss med och undersöker olika småkryp. Vi studerar småkryp både på gården och i närskogen. Vi har roligt, leker och upptäcker tillsammans!

4-6 –åringar. Kl 9:00-15:00. Pris 60 €, Priset innehåller lunch, men ta eget mellanmål med! Ledning på finska, svenska och engelska.

Övernattningsläger

Wild kidz! Övernättningsläger 26.-30.6. 

Pris: 220 €, inkl. program, mat och inkvartering.

Wild kidz! är lägret för alla som vill utmana sig själv! Deltagarna delas upp i lag Under lägret tävlar lagen i olika grenar för att vinna titteln Elbas mästare. Vi är utomhus och dagarna är fyllda med sport och äventyr! Utmaningarna handlar t. ex. om korgklättring, supboarding, orientering, kreativitet, matlagning och gåtor. Allas kunnande behövs!

Mellan utmaningarna satsar vi på att ha roligt tillsammans: vi simmar, leker, bygger sandslott och pysslar. Kvällarna avslutas vid lägerelden med kvällsbit, sång och samvaro.

Vi pratar svenska, finska och engelska på lägret.

 

PDF Kesäleirit / Sommarläger 2023

Om du vill avboka din deltagande ber vi dig att meddela oss omedelbart. Avbokningen måste göras skriftligen via e-post till sales.elba@villaelba.fi. Observera att avbokningen måste ske en vecka före lägrets start för eventuell återbetalning. Tyvärr kan vi inte återbetala lägeravgiften efter det.