Move to content

Lägerskolor och dagsutfärder

Här hittar du vår lägerskolbroschyr med mer info om program och priser: Lägerskolor 2023-2024.

 

Vi ordnar upplevelserika och mångsidiga program för dagsutfärder och lägerskolor. I våra program koncentrerar vi oss på det som står oss nära: naturen, havet och äventyr.

Vår yrkeskunniga personal hjälper er att välja de program som passar bäst för er grupp, gör ett programförslag med offert och uppdaterar programförslaget enligt era önskemål. Samma personer som ni är i kontakt med när ni planerar er lägerskola, leder också programmet på lägerskolan.

Hos oss kan ni tillbringa såväl en halv dag som en hel vecka på lägerskola. Under samma tak får ni också mat och logi. Hos oss kan ni också ordna program för dagsutfärder och lägerskolor på egen hand.

Det går bra att ta tåget till lägerskola vid Villa Elba! Vi kan starta ett stadsäventyr direkt vid järnvägsstationen när ni kommer, eller ordna en transport från järnvägsstationen till Villa Elba och börja lägerskolan där. I augusti är det också möjligt att göra dagsutfärder till fyrön Tankar (https://www.kokkola.fi/tankar_2/sv_SE/etusivu/)

Alla program utförs i Villa Elbas gårdsplaneområde, i terrängen bredvid Villa Elba eller i Karleby stads centrum, ca 5 km från Villa Elba. Tiden kan alltså användas effektivt för att uppleva, lära sig och vara tillsammans – i stället för att sitta i buss.

I vår lägerskolbroschyr hittar ni prislista och en lista på alla de olika program som ni kan välja mellan Programlistan kan ni också använda när ni väljer program till dagsutfärder (se länk överst i texten).

Ifall ni önskar en offert från oss på lägerskola eller dagsutfärd, meddela åtminstone följande information: skola och klass/grupp, elevernas ålder, antal barn och vuxna, önskemål på program och era målsättningar med lägerskolan/dagsutfärden, önskemål om tidpunkt och kontaktuppgifter.

 

 

 

 

 

 

Här hittar du som lärare/gruppledare mer info om vad kan vara bra att tänka på innan besöket vid Villa Elba: SWE Opas leirikoulun opettajalle 2022-2023

 

Vill du ansöka om bidrag?

Se Lisi Wahls stiftelse för studieunderstöd om bidrag för lägerskolor.