Move to content

 

Villa Elba har tre bastun, en el-bastu, en gammaldags bryggbastu som värms med ved och den minsta av alla, tältbastun, som också värms med ved.

Boka bastu som avrundning till en lång mötesdag i lugn och ro, eller beställ en bastukväll med mat tillsammans med dina vänner. Stranden ligger några meter från Pärlas terass.

Du kan boka maten från Villa Elbas kök: Bastumenu 2023

 

Elbas Pärla

Elbas Pärla bastubyggnad

Elbas Pärla

 

I Elbas Pärla kan upp till 20 personer ha möte eller fest med eller utan bastubad. Till Pärlan kan beställas mat från köket, eller ordnas en tillställning på egen hand. För att Villa Elba inte har A-rättigheter till Pärlan, kan kunden ta med egna bastudrycker. Minikök inkl. diskmaskin, kokplattor, (ingen ugn), och kärl för cirka 20 personer.

 

 

 

Bryggbastun

Bryggbastun

Bryggbastun

Elbas populäraste byggnad är den berömda Bryggbastun vid stranden som värms med ved och rymmer cirka 6-10 badare åt gången. Bland stadsborna är Elbas bryggbastubad ett populärt programnummer.

Bastun kan bokas färdigt värmd av Elbas personal, eller värmas av kunden själv. Bastun är inte vintertid i bruk, säsongen för bryggbastun upphör i mitten av oktober.

 

 

 

 

 

Välkommen!