Move to content

Mat och dricka

Lunch

För att vi har många besökare, grupper, möteskunder och enskilda gäster så har vi lunch dagligen kl. 11-13. Vi ber om förhandsbokning så att maten räcker till. Kontakta försäljningstjänsten 050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi

Lunch 11,90 €, inkluderar varm huvudrätt (kött eller fisk), salladsbord, bröd och pålägg, matdrycker och en delikat dessert. Kolla veckans lunchlista.

Meddelade allergier beaktas.

Elbas kök

Vi tillreder förutom daglig lunch, även middagar, á la carte för mindre och större grupper. Boka på förhand 050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi

Vi tillreder rätter till diverse tillställningar, smått och gott, eller robusta rätter till bastukvällar, fest- och bröllopsbufféer,  lunch, middagar och vägkost till utflykter i Elbas vida naturområde. För att Elba är en internationell ungdomscentra, tillreder köket behändigt och vant också olika länders typiska rätter där våra kunders etniska synsätt beaktas.

Restaurangen har cirka 70 platser, men i Elbasalen finns plats för större grupper vid behov.  Restaurangen har A-rättigheter och vid planering av olika menyer har vi tagit kundernas önskan i beaktande.

Beställningar  t050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi, meddela även om eventuella allergier samtidigt.

 

ResQ

Elba har anslutit sig till ResQ -Club. ResQ strävar till att minska restaurangers matspill.

Du kan ladda ResQ -appen från länken nertill.

ResQ -mat