Move to content

Logi

Villa Elba inkvarteringskapacitet är bra. Vintertid 60 bäddplatser, från juni till mitten av augusti t.o.m. 70 bäddplatser.

Elba har två populära  bastubyggnader, varav elbastun Elbas Pärla kan bokas året om. Strandbastun, som eldas med ved, kan bokas från maj till slutet av september.

Inkvartering i stugor

Stugorna har döpts till Anna och Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda och Sophia enligt forna fartyg som en gång i tiden seglade till Karleby. I stugorna finns rum för åtta personer. Utrustningen är mångsidig; kök, TV, WC och dusch samt trådlös nätförbindelse.I stuga nummer 6 tillåts husdjur. Extra avgift 20 €.

Boka stuga

Gamla Villa

Villan var till början i privatbruk, men från 50-talet har den varit sommarkoloniers huvudbyggnad och sedan 90-talet har den varit en del av Elbas ungdomsverksamhet. Den lämpar sig ypperligt för mindre familjefester eller möten. I övre våningen finns 12 bäddplatser, i bottenvåningen finns Kaptenens rum, kök, matrum, TV, Internet och WC, ingen dusch.

Från Villa vy ut till havet.

I Villan ryms 20-30 personer, men mera under sommarmånaderna  då terassen kan tas i bruk. På terassen finns en grill som man kan hyra.

Vanha Vi

 

 

Lassela

 

Socialt ungdomsarbete på Villa Elba använder Lassela men under sommarmånaderna hyrs huset ut  till grupper och privatpersoner som behöver logi.

 

 

Ring för ytterligare information tel. 045 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi