Move to content

Välkommen att fira jul vid havet i stämningsfulla Villa Elba. Dessa julfester kommer garanterat att lämna ett leende på dina läppar långt efter att festen är över!

Att arrangera en fest på Villa Elba är enkelt och bekymmerfritt. Vi tar hand om alla detaljer, från inredning till städning. Den fantastiska miljön och vår vänliga personal skapar en unik och festlig atmosfär där din julfest kommer att bli ett oförglömlig stund.

Lillajulfest i Elba-salen

För 50-120 personer. Pris 530 €

Från det ögonblick du anländer till Villa Elba kommer du hälsas varmt välkommen med brinnande eld utomhus. I bakgrunden spelas stämningsfull musik som skapar den rätta atmosfären för er julfest. Elba -salen äl juldekorerad och dukad för det antal personer du önskar. Det finns även plats för en dansgolv, ett liveband och karaokeutrustning.

  • I Elba-salen ingår arrangemang av festen, dykning och servering under festen
  • Kontors- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen
  • AV-utrustning såsom projektor, skärm, bärbar dator, blädderblock och ett mixerbord för ljudutrustning.
  • Salen dukas upp enligt ditt önskade antal personer
  • Karaokeutrustning med handledning 100 €

Villa Elbas Julmeny 2023

Bar

Baren är öppen hela kvällen där alla kan köpa sina egna drycker för kvällen. Alternativt kan vi förbereda drinkbiljetter om ni vill dela ut ett visst antal drinkbiljetter till deltagarna för användning under kvällen. Vi fakturerar er i efterhand enligt det antal drinkbiljetter som använts. Ett tredje alternativ är en öppen bar, där alla är fria att använda. Vi debiterar i efterhand enligt antalet sålda drycker.

Vill du ordna en julfest för en mindre grupp?

Kolla även våra andra utrymmen, där du kan fira jul med en mindre grupp;

Varför inte stanna över natten efter en trevlig fest och god mat

 

Letar du efter roliga aktiviteter?

Vi erbjuder många roliga guidade aktiviteter både utomhus och inomhus. Prova till exempel snöskovandring eller escape rooms eller uppler vår populära tomtestigen. Vi hjälper dig att välja det bästa programmet för er fest. Fråga mera om aktiviteterna via försäljningstjänsten.

 

Julfest för barn

Hos ossa kan du också ordna oförglömliga julfester för barn och familjer. Försäljningtjänsten hjälper gärna med planering. Bekanta dig med utbudet: Julfest för barn

 

Kontakta oss och boka din julfest redan idag!

+358 50 329 4547

sales.elba@villaelba.fi

Eventuella allergier och specialdieter bör meddelas senast en vecka innan besöket. Vi ber även om att få veta det exakta antalet deltagare en vecka i förväg.

  • Visste du att genom att använda Villa Elbas tjänster stöder du samtidigt ungdomsarbetet?