Move to content

Boka ett inspirerande möte på Villa Elba

Villa Elba är en populär mötesplats för företag och föreningar. Det havsbelägna läget cirka fyra kilometer från stadskärnan möjliggör en bra och lugn mötesdag i en naturnära miljö.

I alla våra mötesrum finns mötesteknik, videoprojektor, filmduk, bärbar dator, fläptavla och i Elbasalen en ljudanläggning.

 

Mötesrum

Gamla Villa

Den förtjusande Gamla Villan är ett av de populäraste mötes-, fest- och inkvarteringsutrymmen på Elbas område. Gamla Villa ligger vid havet och från den täckta terrassen finns direkt tillgång till bryggan och bastu.  I Villan ryms ca 25-30 mötesgäster, pga olika rum som behövs t.ex. i grupparbete.  I övre våningen finns fyra rum för övernattning för 12 personer.

I villan finns en TV och en dator med HDMI-anslutning. Det finns en toalett i villan, men ingen dusch. Vid övernattning kan ni antingen ta med egna sängkläder eller hyra dem från Villa Elba för 10 € per person.  

Vanha

Elba-salen

Idealistisk för möten med många deltagare, men passar utmärkt även som festplats, t.ex. bröllop, seminarier, företagsfester och även evenemang med upp till 150 personer fungerar bra.

Salen är utrustad med audiovisuell utrustning, projektor, projektorduk, bärbar dator, whiteboard och ljudsystemets mixerbord. Salen har trådlös HDMI-anslutning som ansluts till datorn med USB och HDMI, så de behöver vara anslutna bredvid varandra på datorn. Det går också att använda vår egen dator. Vid behov finns även en vanlig HDMI-kabel.

Fester som arrangeras i Elba-Salen inkluderar arrangemang, festdukning och servering under hela festen, kontors- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen. Vid ankomsten tas gästerna emot av utomhusfacklor och er uppgift under festen är att njuta av kvällen, vi tar hand om allt annat. Salen dukas upp för önskat antal personer och det finns även utrymme för program, band/DJ och dans.

Iso sali jossa kaksi pitkää pöytää katettuna

 

Elbas Pärla

För möten med 20-max 23 deltagare. I Elbas Pärla finns den populära och rymliga el-bastun.

Elbas Pärla är en fantastisk mötes- och samlingslokal för cirka 20 personer med en vacker havsutsikt. Pärlan har en dator, en TV med HDMI-anslutning och en whiteboard. Den rymliga bastun är varm i två timmar vid den önskade tiden och det finns handdukar i bastun för det antal personer som anges. 

Från Pärlans terrass finns direkt tillgång till stranden, vilket gör det lätt att gå från bastun till havet för ett dopp.  

Extra bastutimme 60 €/h 

Villa Elba har ingen servering i Elba Pärlan, så ni kan ta med egna bastudrycker.

Pitkä kokouspöytä, jossa tuolit 12 henkilölle

 

Usva, Aava och Laine

Villa Elbas nya tillbyggnad i huvudbyggnaden erbjuder en fantastisk havsutsikt. Usva, Aava och Laine kan delas upp med mellanväggar, så att utrymmena kan användas antingen individuellt eller som en stor sal. En stämningsfull öppen spis ger värme under höst- och vinterdagar. Under sommardagarna inbjuder den stora terrassen mot havet till avkoppling. Baren i lokalerna är öppen på beställning.

Lokalerna passar bäst för fester, cocktailmottagningar, middagar och möten. Det finns AV-utrustning, projektor, duk och en bärbar dator i lokalen. Totalt kan cirka 70 personer sitta och äta i salen.

Kokoustilasta on näkymä merelle

Naturskolans mötesrum

För ca 40 personer, ideal personantal 30-35.  naturskolans klass- och mötesrum används i första hand till skolornas fadderklassverksamhet, men är även en populär plats för mindre födelsedagar, barn-,  jul- och  konfirmationsfester samt minnesstunder. I natuskolans mötersrum finns det en dator och en TV med HDMI-anslutning samt en whiteboard.

Strandmagasinet

Trevligt utrymme som används endast sommartid till lite avspändare möten- eller kvällssitsar.  Rymmer cirka 20 personer. Även kaffeservering till Strandmagasinet, lunch i huvudbyggnadens matsal.

Fråga även matsalens kabinett eller övre våningens mötesrum för mindre grupper (ca högst 10).

Punainen rakennus hiekkarannalla

Bryggbastu

Elbas mest kända landmärke är det berömda vedeldade bryggbastun med sin fantastiska havsutsikt. Bryggbastun rymmer 6–10 bastubadare samtidigt. Det finns ingen dusch men det kommer vatten som värms upp i pannan. Ved finns färdigt i bastun och kunderna värmer bastun själv.

Villa Elba har ingen servering på Bryggbastun, så ni kan ta med egna bastudrycker.

Villa Elban laiturisauna

Servering

Café Elba ordnar på beställning* kaffe med sött eller salt till mötesrummet. Lunchbuffé serveras vardagar från kl. 11-13 i huvudbyggnaden. Eftermiddagskaffet med sött kan väl ersättas med kaffe och  uppiggande Smoothie!

Om kaffeservering önskas till mötesrummet, debiterar vi serviceavgift 15,00 €/dag/grupp. Alternativt serveras kaffet i restaurangen utan serviceavgift. Vänligen meddela vid beställning om ni önskar kaffet till mötesrummet.

Beställ på förhand på tfn 050 329 4547 eller via e-post sales.elba@villaelba.fi

Boka en mötes-välmåendedag. https://www.villaelba.fi/sv/programtjanster-for-vuxna/

 

Lunch

11,90 €/person

Kaffe med salt 6,90 €/person

Kaffe med sött  5,90 €/bit/person

Kaffe med Tårta 7,50 €/bit/person

Lördag +20%, söndag +50%

 

Smoothie

Hör du till dem som känner sig trött och hängig på slutet av ett heldagsmöte? Beställ en uppfriskande och hälsosam smoothie!

Alternativ:

GRÖNSMOOTHIE

Babyspenat, avocado, issallad, äppel ( granny smith), mint, citronmelissa, selleri, limesaft, dadel, äppelsaft.

KOKOS-FRUKTSMOOTHIE

-Ananas, mango, banan, fruktsaft, kokosmjölk.

BÄRSMOOTHIE

-Olika bärsorter, naturell youghurt, bärsaft, smaksirap.