Siirry sisältöön

Sateenkaarinuorten kesäleiri 2022

Missä?

Nuorisokeskus Villa Elba Sannanrannantie 60, 67200 Kokkola

Kenelle?

13-17 -vuotiaille

Milloin? 17. – 19.6.2022

Hinta: 180 €

Villa Elban kesäleiri Sateenkaarinuorille

Tervetuloa Sannanrannan suveen Villa Elban upeisiin rantamaisemiin, Kokkolan keskustasta n 4 km merelle päin.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten nuorten kanssa, aktiviteetteja, pulmien ratkomista, leirinuotiota ja luovaa tekemistä! Olemme paljon ulkosalla suvisään salliessa ja päivät täyttyvät ajankohtaisista ohjelmista ja aiheista rennon yhdessäolon merkeissä, turvallisessa ympäristössä!

Majoitus viihtyisissä mökeissämme joissa mukavuudet. Villa Elban keittiö loihtii mieleiset eväät ja luonto on ihan iholla 🙂

Ohjaajat

Leireillä vastuullisina ohjaajina toimivat Villa Elban täysi-ikäiset ammattilaiset. Lisäksi leirillä voi toimia apuohjaajina sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita, työharjoittelijoita ja vapaaehtoistyöntekijöitä.

Nuorisokeskus Villa Elba

Nuorisokeskus Villa Elba on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön valvomasta ja tukemasta yhdeksästä nuorisokeskuksesta Suomessa. Erityisosaamistamme on nuorisotyö ja leiriohjaajina toimii keskuksemme ammattitaitoinen ohjaushenkilöstö. Sijaitsemme Pohjanlahden rannalla merimaisemissa, noin viiden kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Naapurissamme on linnustonsuojelualue pitkospuineen, niittyineen, lintutorneineen ja luontopolkuineen.

Majoitus

Majoitus tapahtuu jaetuissa mökeissä. Nuorisokeskus Villa Elban pihapiirissä sijaitsee kuusi viihtyisää mökkiä. Mökeissä  on WC, suihku, minikeittiö sekä TV. Jokaisessa mökissä on kahdeksan petipaikkaa. Majoitus omilla liinavaatteilla, liinavaatteet Villa Elbasta lisämaksusta 7,60€.

Saapuminen Villa Elbaan

Villa Elbaan voi saapua omalla autolla perille asti, tarvittaessa voimme tulla myös Kokkolan juna-asemalle vastaan.

Leirin toteutuminen

Leiri toteutuu jos väh. 20 osallistujaa. Ilmoitamme leirin toteutumisesta 8.5 mennessä.  Leirikirje lähetetään 2 viikkoa ennen leirin alkua.

Vakuutus

Villa Elballa on toiminnan vastuuvakuutus, mutta osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Turvallisuus

Järjestämme leirit viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Leireillä käydään osallistujien kanssa läpi tarvittavat turvallisuusohjeet. Muutoksista tiedotamme nettisivujemme lisäksi suoraan huoltajille.

Tilanteen niin vaatiessa voimme joutua muuttamaan leirien sisältöjä tai rajoittaa osallistujamääriä osallistujien turvallisuuden takaamiseksi.

 

OHJELMA

Perjantai

Aloitus klo 17.00, ilmoittautuminen, päivällinen ja majoittuminen

19.00 Tutustuminen ja ryhmäytyminen (tappis-oravan seikkailu)

Villa Elbaa on jo pitkään kiusannut isokokoinen orava, joka kutsuu itseään Tappajaoravaksi. Leiriläiset saavat yhteisen haasteen ja yrittävät ratkoa erilaisia ongelmaratkaisu- ja yhteistyötehtäviä Elban pihapiirissä. Viimeisenä odottaa haastavin tehtävä: Tappajaoravalle kerätyt kultakävyt täytyy luovuttaa määräaikaan mennessä…

21.00 Iltapala

Lauantai

8.30 Aamupala

9.30 Elba Tour -ohjelma

Elba Tourissa on sama periaate kuin golfissa ja frisbeegolfissa, mutta se on hauskempi ja sen läpäisyyn vaaditaan luovuutta! Jokaisen pelaajan on osuttava jokaiseen radan maaliin pienimmällä mahdollisella määrällä ”lyöntejä”. Pelivälineinä mm. Lacrosse, rugby ja turbokeihäs.

11.00 Lounas

12.00 Lähtö Meripuistoon pyöräillen, kävellen tai meloen.

Otetaan Villa Elbasta mukaan picnic-eväät ja siirrytään Villa Elban vastarannalle Meripuistoon kävelyteitse n. 2,5 km päähän. Vietetään päivää Meripuistossa picnicin, frisbee golfin, uimisen, yhdessäolon tai beach volleyn ym. merkeissä. Meripuistosta löytyy myös ulkokuntosali.

Paluu Villa Elbaan.  17.00 päivällinen

Rantadisco Elban hiekkarannalla ja iltapala iltanuotiolla.

Mahdollisuus myös saunoa ja uida.

Sunnuntai

8.30 aamupala

Mökkien siivous ja luovutus

10.00 Palaute ja loppulystit

11.00 Lounas

12.00 Kotia kohti

Leirin kielet suomi, ruotsi ja englanti

Leirin hinta on 180 € ja siihen sisältyy majoitus, ohjelma ja ateriat. Leiri laskutetaan leirin jälkeen.

 

KYSYMYKSIÄ? Soita! : 044 532 5161

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään 5.5 2022

https://survey.zef.fi/ujv6gx3w/index.html 

 

Henkilötietojen käsittely
Villa Elbassa henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Lisätietoja: https://www.villaelba.fi/tietosuojaseloste/