Siirry sisältöön

Ruoka ja juoma

Villa Elban keittiö on yksi kansainvälisimmistä ja arvostetuimmista keittiöistä Kokkolassa. Keittiö valmistaa ruokaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin, pientä purtavaa, saunaruokaa,  juhlabuffétteja, hääillallisia, lounaita,  päivällisiä ja retkieväitä.

 

Lounas

Villa Elbassa vierailee ja majoittuu useita nuoriso- ja aikuisryhmiä, joten meillä on myös lounastarjoilu arkisin kello 11-13. Ennakkovaraus takaa sen että olemme varanneet tarpeeksi ruokaa. Ota yhteyttä myyntipalveluun p. 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi

Lounaan hinta 11,90 €, sisältää lämpimän ruoan, salaattipöydän, leivät ja levitteet, ruokajuomat sekä maukkaan jälkiruoan. Viikon lounaslistan löydät täältä.

Ilmoitetut allergiat otetaan huomioon, ilmoitukset sales.elba@villaelba.fi

Keittiö

Valmistamme lounaan lisäksi päivällisiä ja á la carteruokia isoille ja pienemmille ryhmille!

     

Koska Elba on kansainvälinen nuorisokeskus, keittiö valmistaa tottuneesti myös muiden maiden tyypillisimpiä ruokia, vieraiden etniset taustat huomioiden. Monikulttuurisuus ulottuu myös keittiöömme.!

Ravintola on 70-paikkainen, mutta esimerkiksi  juhlien yhteydessä voidaan järjestää tarjoilu Elba-saliin jopa yli 160 vieraalle.  Ravintolalla on A-oikeudet ja menuiden laatimisessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita.

Kokki Brian Verner juuri tekemänsä leivän äärellä Elban keittiössä.

Leivomme leivät itse!

Tilaukset  p. 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi. Ilmoittakaa myös mahdolliset allergiat tilauksen yhteydessä.

Pääkokki Kim Engberg ja kokit Brian Verner ja Joni Kolppanen toivottavat  tervetulleeksi Villa Elbaan!

 

Villa Elban Hinnasto 2022
Villa Elban Saunamenu 2023

Smoothie

Vihersmoothie = babypinaattia, avokadoa, minttua, sitruunamelissaa, salaattia (jää/romaine/tammenlehti), omenaa (Granny Smith), taatelia, ripaus suolaa, limen/sitruunanmehua, omenamehua laimennukseen.

Kookos-hedelmäsmoothie = ananasta, mangoa, banaania, kookosmaitoa, limen/sitruunanmehua.

Hedelmäsmoothie = ananasta, kiiviä, banaania, trooppiset hedelmät-sekoitusta, hedelmämehua, hunajaa.

 

ResQ -Club

Elba on liittynyt ResQ -clubilaisten joukkoon. ResQ kertoo nettisivuillaan, että on suomalainen ruokahävikkiä vastaan taisteleva kasvuyritys. He yhdistävät ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat kuluttajiin, jotka arvostavat laadukasta ja edullista ruokaa. Ruoka-alan toimijat pystyvät vähentämään ruokahävikkiään tuntuvasti ResQ:n avulla, keskimäärin heidän markkinapaikallaan myydään 65% kaikista tarjotuista annoksista.

Jokainen ResQ:n kautta ostettu ruoka-annos on yksi ruoka-annos vähemmän hävikkiä. Tällä yksinkertaisella laskukaavalle ResQ -Club auttaa tekemään kaupunkiympäristöistämme kestävämpiä ja vastuullisempia.

Voit ladata ResQ -sovelluksen allaolevasta linkistä.

ResQ -annoksia