Omatoimista ohjelmaa

Villa Elban pihapiirissä ja lähimetsässä voitte järjestää paljon omatoimista ohjelmaakin. Nuorisokeskus Villa Elba sijaistee luonnonkauniilla paikalla Pohjanlahden rannalla. Heti pihapiiristämme alkaa Rummelö-Harrbådan lintuvesialueen pitkospuureitistö.

Pitkospuureitin varrella on kaksi lintutornia ja lintujen katselulava. Reitin esite

Pihapiirimme uimaranta ja meri, lentopalloverkko rannalla, nuotiopaikat ja grillikatos, kaksi leikkikenttää sekä erilaiset kokoontumispaikat erilaisille ryhmille tarjoavat paljon mahdollisuuksia eri ikäisille asiakkaillemme.

Esteettömyys
Pihapiirissämme on mahdollista liikkua esteettömästi. Parkkipaikalta grillikatokselle ruovikon läpi kulkeva pitkospuureitti on 100 cm leveä. Pitkospuut on rakennettu marras-joulukuussa 2014 EVS-vapaaehtoisten projektityönä. (Pihakartassa kohta 10). Lintulavamme (pihakartassa kohta 11) on varustettu pitkällä rampilla, joten sinne pääsee myös pyörien päällä.

Suunnistusrata
Nuorisokeskus Villa Elba on toteuttanut Brita Maria Renlund-säätiön tuella Sannanrannan metsiin 20 kiintorastia. Rastit ovat kaikkien suunnistuksesta kiinnostuneiden käytettävissä.
20 rastin avulla voi toteuttaa erilaisia suunnistustehtäviä eri lähtöpaikoista.

Rastikoodeja ei julkisteta www-sivuillamme. Listan rastikoodeista saat Nuorisokeskus Villa Elban luontokoulusta.

Suunnistamassa voi käydä myös MOBO-mobiilisovellusta (linkki https://mobo.suunnistus.fi/) käyttäen. Lataa MOBO-sovellus sovelluskaupastasi ja hae rataa hakusanalla elba. Helppo tapa järjestää suunnistus koululaisryhmälle!
Mikäli olette tulossa ryhmänne kanssa meille Elbaan viettämään aikaa ja teillä on omaa ohjelmaa, niin pyydämme teidät ystävällisesti ilmoittamaan siitä Villa Elban infoon etukäteen, että voimme välttää päällekkäisyyksiä ja varmistaa että kaikilla vierailla on mukava päivä. Polttopuulaatikoiden avaimet saatte pientä polttopuumaksua vastaan Elban infosta.

Lisätietoja:
Villa Elba p. 06 831 3400, luontokoulu@villaelba.fi