Siirry sisältöön

Nyt juhlitaan! – Villa Elban pikkujoulut 2023

Nyt juhlitaan! – Villa Elban pikkujoulut 2023

Tervetuloa juhlimaan pikkujouluja meren rannalle tunnelmalliseen Villa Elbaan. Nämä pikkujoulut jättävät taatusti hymyn huulille vielä pitkään juhlien jälkeenkin!

Pikkujoulujen järjestäminen Villa Elbassa on helppoa ja vaivatonta. Me huolehdimme kaikista yksityiskohdista aina kattauksesta siivoukseen asti. Upea ympäristö ja ystävällinen henkilökuntamme luovat ainutlaatuisen ja juhlavan ilmapiirin, jossa pikkujoulusi muuttuvat ikimuistoisiksi hetkiksi.

Pikkujoulut Elba-salissa

50-120 henkilölle. Hinta 530 €

Jo saapuessasi Villa Elbaan ulkona loimuavat juhlatulet toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Taustalla soi tunnelmaan sopiva musiikki, joka luo juuri sen oikean tunnelman, jota pikkujouluilta kaipaat. Elba-sali on koristeltu ja katettu jouluisasti kynttilöin ja joulukoristein toivomallenne henkilömäärälle, ja tilaa jää myös tanssilattialle, bändille tai karaokelaitteistolle.

  • Elba-Salissa järjestettävät juhlat sisältävät järjestelyt, juhlaliinat ja kattauksen, koristeet/valomaailman sekä tarjoilun juhlien ajan
  • Toimisto- ja kiinteistökulut sekä siivouksen ennen ja jälkeen juhlien.
  • Käytettävissä AV-välineet, tykki, valkokangas, kannettava tietokone, fläppitaulu sekä äänentoistolaitteiden miksauspöytä
  • Sali katetaan toivomallenne henkilömäärälle ja tilaa jää myös ohjelmalle, bändille/DJ:lle, karaokelle sekä tanssille.
  • Lisämaksusta karaokelaitteet opastuksella. Hinta 100 €.

Villa Elban Pikkujoulumenu 2023

Baari

Elban päärakennuksessa on anniskeluoikeudet. Baari on avoinna koko illan, mistä jokainen voi itse ostaa illan juomat. Vaihtoehtoisesti voimme valmistaa drinkkilippuja, jos osallistujille juhlijoille halutaan jakaa tietty määrä drinkkilippuja käytettäväksi illan aikana. Laskutamme jälkikäteen käytettyjen drinkkilippujen mukaan. Kolmas vaihtoehto on avoin baari, jolloin jokainen voi hakea vapaasti (esim. miedot juomat). Laskutamme jälkikäteen menekin mukaan.

 

Pienemmät pikkujoulut tiedossa?

Tutustu myös muihin tiloihin, joissa voit viettää pikkujouluja pienemmällä porukalla;

Hyvän ruoan ja juhlimisen päätteeksi kannattaa toki jäädä yöksikin

Kaipaatko virkistävää ohjelmaa pikkujouluihin?

Tarjoamme monenlaista hauskaa, yhteistä ohjattua ohjelmaa niin sisällä kuin ulkona. Kokeile vaikka lumikenkäilyretkeä, potkukelkkasafaria, pakohuonepeliä tai tutustu suosittuun tonttupolkuun. Me autamme sinua ohjelman valinnassa, kysy lisää myyntipalvelustamme.

Lasten pikkujoulut

Järjestämme ikimuistoisia pikkujouluja myös lapsille ja perheille.

Joululounas

Tule nauttimaan runsaasta joululounaasta Villa Elbaan: 5.12., 8.12., 15.12., 20.12., 21.12. klo 11-13. Varaathan paikkasi etukäteen myyntipalvelun kautta. Voit kysyä myös muita ajankohtia yli 30 henkilön ryhmille.

Ota yhteyttä ja varaa pikkujoulusi myyntipalvelun kautta jo tänään!

+358 50 329 4547

sales.elba@villaelba.fi

Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään viikko ennen vierailua. Tarkkaa osallistujamäärää toivotaan myös viikko etukäteen.

 

  • Tiesitkö, että käyttämällä Nuorisokeskus Villa Elban palveluita tuet samalla nuorisotyötä.