Nuorisovaihdot ja leirit

Villa Elba tukee ja opastaa nuorisoryhmiä toteuttamaan Erasmus+ Youth in Action ohjelman kautta rahoitettuja nuorisovaihtoja.

Nuorisovaihdoissa eri maista tulevat nuorisoryhmät suunnittelevat ja toteuttavat tapaamisen omien ideoidensa pohjalta.

Tapaamisen teemana voi olla mikä tahansa nuoria kiinnostava aihe: musiikki, kulttuuri, ihmisoikeudet, ympäristöasiat tai urheilu. Nuorisovaihdon aikana osallistujat saavat mahdollisuuden pohtia teemaan liittyviä asioita monikulttuurisessa ilmapiirissä tutustuen uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Nuorisovaihdoissa on yleensä yhteisenä kielenä englanti, joten usein kielitaitokin kohenee mukavasti.

Nuorisovaihtoja järjestetään niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa ja laajojen verkostojemme kautta löydämme helposti sopivia kumppaneita toteuttamaan nuorisovaihtoja suomalaisten ryhmien kanssa.

Villa Elban kautta on mahdollista osallistua kansainvälisille leireille. Leirien teemat vaihtelevat kulttuuriaiheista urheiluun ja ympäristöön. Leirit ovatkin erinomainen tapa saada ensikosketus kansainväliseen toimintaan! Leirejä järjestää kokeneet kumppanimme eri puolilla Eurooppaa. Olemme tehneet kumppaneidemme kanssa yhteistyötä vuosien ajan ja todenneet heidät osaaviksi ja luotettaviksi leirinjärjestäjiksi, joten leireille osallistuminen on turvallinen ja tuettu tapa tutustua Eurooppaan.