Siirry sisältöön

Vapaaehtoiseksi / työharjoitteluun

Kiinnostaisiko sinua työharjoittelu tai vapaaehtoistyö kansainvälisessä ympäristössä, monipuolisten työtehtävien parissa?

Ryhmä vapaaehtoisiaOtamme työharjoitteluun esimerkiksi nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja-, yhteisöpedagogi-, sosionomi-, luonto-ja eräohjaaja, merkonomi- ja tradenomiopiskelijoita. Työharjoittelun voi suorittaa kansainvälisellä osastolla, luontokoulussa, palvelupuolella, hallinnon tehtävissä tai yhdistäen näistä tarpeen mukaan sopivan kokonaisuuden. Työharjoittelupaikkojen määrä vaihtelee sesongin ja esimerkiksi hanketilanteen mukaan, joten mikäli työharjoittelu kiinnostaa ota hyvissä ajoin yhteyttä.

Vapaaehtoisena meillä voit toimia esimerkiksi kaverina ulkomaalaiselle nuorelle vapaaehtoistyöntekijälle. Koordinoimamme ulkomaalaiset vapaaehtoistyöntekijät toivovat usein löytävänsä jonkun paikallisen kontaktin, kenen kanssa harjoitella suomen kieltä, oppia paikallisesta kulttuurista tai tutustua erilaisiin vapaa-ajanvietto mahdollisuuksiin. Vapaaehtoisena voit osallistua myös meneillään olevien hankkeiden toteutukseen ja kiinnostuksestasi riippuen esimerkiksi erilaisten tapahtumien toteutukseen.  Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mitä mielekästä vapaaehtoistyötä meiltä juuri nyt tai tulevaisuudessa sinulle löytyisi.