Siirry sisältöön
Kesäleirit 2023

Kesäleirit

Villa Elba järjestää kesällä monipuolisia teemapäiväleirejä, Monikulttuurisia leirejä sekä yön yli kestäviä leirejä kuten Wild Kidz -leirin. Leireillä puhumme ruotsia, suomea ja englantia.

Esimerkkejä vuosien varrella järjestetyistä leireistä

Monikulttuurinen päiväleiri

7-12 -vuotiaille. Sisältää ohjelman, lounaan ja välipalan

Monikulttuurisella kesäleirillä koemme perinteisiä juttuja, kuten uimista, hiekkalinnojen rakentelua sekä hauskoja pelejä ja leikkejä rannalla.

Monikulttuurinen päiväleiri

7-12 -vuotiaille. Sisältää ohjelman, lounaan ja välipalan

Monikulttuurisella kesäleirillä koemme perinteisiä juttuja, kuten uimista, hiekkalinnojen rakentelua ja hauskoja pelejä ja leikkejä rannalla.

Teemapäiväleirit

Pokemon go päiväleiri 

  • 9-12-vuotiaille
  • Kaiken tasoisille kouluttajille
  • Varmasti tonnikaupalla expaa, vinkkejä, pelaamista hyvässä seurassa ja uusia kavereita!
  • Porukasta hyödytään: vihjeitä hyvien pokemonien sijainnista, tradet, battlet, salit omalle tiimille tehokkaasti porukalla, opit muilta, luret kaikkien käytössä, ja legeraidit alas ilman ongelmia

Sisältää leirimaksun ja lounaan, oma välipala mukaan! Ohjaus suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ötökkäleiri, päiväleiri

Tutkimme ja tutustumme ötököihin. Tutkimme sekä pihalla, että lähimetsässä. Pidämme hauskaa, leikimme ja teemme uusia havaintoja yhdessä!

4-6 -vuotiaille. Sisältää leirimaksun ja lounaan, oma välipala mukaan! Ohjaus suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yönylileiri

Wild Kidz! Yönylileiri 26.-30.6.2023

9-13 -vuotiaille. Sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen.

Tällä leirillä osallistujat jaetaan joukkueisiin, jotka kilpailevat monissa eri lajeissa voittaakseen Elban mestari -tittelin. Olemme enimmäkseen ulkona ja päivät ovat täynnä urheilua, haasteita ja seikkailuja!

Kilpailuissa haasteina ovat esimerkiksi korikiipeily, SUP-lautailu, suunnistus, luovuus, ruoanlaitto ja arvoitukset. Kaikkien osaamista tarvitaan!

Haasteiden välissä keskitymme hauskanpitoon yhdessä: uimme, leikkimme, rakennamme hiekkalinnoja tai askartelemme. Iltaisin kokoonnumme yhdessä leirinuotion äärellä iltapalan ja mukavan yhdessäolon pariin.

Puhumme leirillä ruotsia, suomea ja englantia.

 

Kesäleirit / Sommarläger 2023 PDF

 

HUOM! Mikäli joudut perumaan osallistumisen, muistathan ilmoittaa siitä meille viipymättä. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen sales.elba@villaelba.fi. Huomioithan, että peruutuksen on tapahduttava vähintään viikkoa ennen leirin alkua, jotta mahdolliset palautukset voidaan tehdä. Valitettavasti emme voi myöntää palautuksia peruutusajan umpeuduttua.