Siirry sisältöön

 

Leirikoulut ja päiväretket

Järjestämme elämyksellisiä ja monipuolisia ohjelmia päiväretkiä ja leirikouluja varten. Keskitymme meille läheisiin aiheisiin: luontoon, mereen ja seikkailuun.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä ryhmällenne parhaiten sopivien ohjelmien valinnassa, tekee tarjouksen ja päivittää sitä toivomustenne mukaisesti. Samat henkilöt, joiden kanssa olette yhteydessä leirikoulua tai retkipäivää suunniteltaessa, vastaavat myös käyntinne käytännöntoteutuksesta.

Meillä onnistuvat niin puolen päivän tai päivän mittaiset luokkaretket, kuin koko viikon pituiset leirikoulutkin. Saman katon alta saatte myös ruoka- ja majoituspalvelut. Voitte toteuttaa retkiä ja leirikouluja myös osittain omatoimisesti.

Villa Elbaan voi tulla leirikouluun myös junalla. Voimme aloittaa leirikoulun jo keskustassa järjestettävällä ohjelmalla ja järjestää teille kuljetuksen keskustasta Villa Elbaan. Elokuussa on myös mahdollista tehdä päiväretki Tankarin majakkasaarelle! (https://www.kokkola.fi/tankar_2/fi_FI/etusivu/)

Kaikki ohjelmat toteutetaan Villa Elban pihapiirissä, lähimaastossa tai 5 km päässä Kokkolan keskustassa. Siirtymisiin ei siis tarvitse varata leirikouluohjelmasta juurikaan aikaa, vaan aika saadaan käytettyä yhdessä tekemiseen, oppimiseen ja olemiseen.

Voimassa olevan hinnaston sekä ohjelmavalikoimamme löydät leirikouluesitteestämme. Leirikouluesitteen ohjelmakarttaa voidaan käyttää myös päiväretkien ohjelmien valinnassa.

Jos haluat meiltä tarjouksen leirikoulusta tai päiväretkestä, ilmoita meille ainakin seuraavat tiedot: koulun ja luokan/ryhmän nimi, luokka-aste tai ikä, henkilömäärä, ohjelmatoivomukset ja käyntinne tavoitteet, toivomus toteutusajankohdasta sekä yhteystiedot.

Leirikoulut ja päiväretket löydät myös leirikouluesitteestä!

Leirikouluesite 2023 – 2024

Ihmisoikeustavoitteet ja kestävä kehitys

Opas leirikoulun opettajalle 2022-2023

Taustatietolomake leirikouluopettajalle

Terveyskysely leirikoulut

Majoittumisjärjestys

 

Luontokoulupäivän voi tilata koululuokalle myös yksittäisenä päiväpakettina.

Päivän teemana voi olla esim. yhteistyö, ravintoketjut ja kiertokulku, lumijäljet, pilkkiminen tai kalantutkimus. Luontokoulupäivä saattaa olla mahdollista toteuttaa myös koulun lähiympäristössä! Luontokoulunpäivän kesto on noin klo 9-13. Lisätietoja: luontokoulu@villaelba.fi