Mobiili nuorisotiedotus-hanke

Mobiili nuorisotiedotus- hanke on kolmevuotinen (2017-2019) Villa Elban hallinnoima alueellinen kuntien nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämishanke.

Hankkeen päätavoite on nuorten kanssa toimijoiden osaamisen vahvistaminen nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, nuortenelämä.fi/kenuti verkkosivuston kehittäminen ja markkinointi nuorille sekä vertaistiedottajien ryhmän toimintamallin kehittäminen.

Kohderyhmänä on Keski-Pohjanmaan alueen nuorten kanssa toimijat ja alle 29-vuotiaat nuoret. Hanketta rahoittaa Länsi-Suomen Aluehallintovirasto ja Keski-Pohjanmaan kunnat.

Vertaistiedottajien ryhmä – Vertit

Vertti-vertaistiedottajat herättelevät keskustelua nuorille tärkeistä asioista esimerkiksi lehtijuttujen, blogikirjoitusten ja some-julkaisujen kautta.

Ryhmä kokoontuu parin kuukauden välein suunnittelemaan yhteistä tiedotustoimintaa nuoria kiinnostavista aiheista. Kiinnostaako sinua vaikkapa valokuvaaminen, kirjoittaminen, bloggaaminen, vloggaaminen tai insta-tilin päivitys? Jos olet 13-25 vuotias tiedottamisesta kiinnostunut nuori tai tunnet sellaisen nuoren, ota yhteyttä ja tule mukaan nuorten tiedottajien toimintaan.

Ryhmän toimintaa voit seurata Instagramissa @ke_nu_ti.