Siirry sisältöön

Majoitus

Villa Elbassa on runsaasti majoitustilaa. Talviaikaan vuodepaikkoja on kuusikymmentä, mutta kesäaikaan kun käytettävissä on  enemmän tiloja, vuodepaikat yltävät noin seitsemäänkymmeneen. Saunoja on kaksi, toinen on käytössä läpi vuoden, toinen on puulämmitteinen viehättävä Laiturisauna, joka sijaitsee merellä pitkän laiturin päässä.

 

Mökit

Mökit on nimetty aikoinaan Kokkolan satamaan saapuneiden laivojen mukaan, Anna, Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda ja Sophia. Viihtyisissä mökeissä on tilaa kahdeksalle, oleskelutila, TV, langaton nettiyhteys, minikeittiö, WC + suihkut. Huoneissa on tilavat kerrossängyt.

Yhteen mökeistä voi tuoda lemmikkieläimiä, jolloin lisämaksu on 20 €.
               

 

Vanha Villa

Vanha Villa

Vanha Villa

Villa on aluksi ollut yksityisessä käytössä, 50-luvulta lähtien se toimi kesäsiirtolatoiminnan päärakennuksena ja 90-luvulta se on ollut osana nuorisokeskustoimintaa. Huvila on sekä arvokas että viihtyisä ja sopii erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön pienemmille ryhmille. Yläkerrassa on 12 vuodepaikkaa. Alakerrassa Kapteenin huone, keittiö, ruokailuhuone, TV, nettiyhteys ja WC.

Suihku on erillisessä rakennuksessa Villan välittömässä läheisyydessä.

Villan terassilla on muutama pöytä ja laajasti terassitilaa. Terassilla on vietetty juhlien jatkoja, grillattu ja viihdytty kesäjuhlien aikana. Näkymä on suoraan merelle. Vanhaan Villaan mahtuu kerralla n. 20-30 henkilöä, kesällä terassiaikaan enemmän

 

Rantamakasiini

Rantamakasiini on Villa Elban uusin rakennus, joka sijaitsee Elbaan johtavan tien alkupäässä. Kesällä tila toimii mm. varamajoitustilana.

 

 

 

 

 

 

Tila soveltuu kesäaikana myös keveämmäksi kokouspaikaksi pitkälle syksyyn asti. Paikka on mitä parhain yritysten brainstormpäiville tai tunnelmallisiin illanistujaisiin, jopa erilaisiin kesäisiin juhliin. Rantamakasiiniin mahtuu noin 20 -30 henkilöä, yöpymään mahtuu noin kuusi henkilöä.

 

Merikeskus

 

 

 

 

 

 

Merikeskus oli aikoinaan yksityisessä käytössä rantahuvilana. Nyt huvila toimii pääasiassa majoitustilana Elbaan tuleville vapaaehtoisryhmille. Ei toistaiseksi kokoustilakäytössä.

 

Lassela

 

 

 

 

 

 

Lassela vuokrataan majoitustilaksi ryhmille ja yksityisille.

Majoituksessa sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja avainten luovutus klo 12.00.

 

Kysy lisää majoitus- ja kokoustiloista, p. 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi