Siirry sisältöön

VARAUSEHDOT majoitus

VARAUS JA VAHVISTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sekä Villa Elbaa että asiakasta sitova Elban vahvistettua varauksen. Villa Elba antaa kirjallisen vahvistuksen sähköpostilla, jossa on maininta sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

ASIAKKAAN TULO JA LÄHTÖ
Ellei toisin ole sovittu, huone on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen, ja huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Asiakkaan odotetaan majoittuvan hyvien tapojen mukaisesti ja luovuttavan majoitustilan siistiin kuntoon. Mikäli majoitustila vaatii erityissiivousta asiakkaan jäljiltä, peritään siivouskulut vähintään 80 €. Majoitukseen ei kuulu aterioita.

OLESKELU MAJOITUSTILASSA

Majoitustila on asiakkaan käytössä tulopäivänä klo 14.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 asti. Villa Elban uimaranta on asiakkaiden vapaassa käytössä (huomaa, ettei rannalla ole valvontaa). Saunaa voi vuokrata erikseen. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet tai vuokraa ne erikseen Villa Elbasta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita, myös makuupussissa nukkuessa. Ilman liinavaatteita nukutuista vuoteista veloitamme vuodevaatteiden ja petauspatjan pesukustannukset.

VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoitustilaan, irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vakavaa häiriötä, vaaraa tai annettujen ohjeiden piittaamattomuutta majoitustilassa tai ympäristössä voidaan vuokrasopimus purkaa välittömästi eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palauttamiseen. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja/varaaja. Kadonneesta avaimesta peritään 50 € joka laskutetaan jälkeenpäin.

MAJOITUSKORTTI

Asiakas on velvollinen täyttämään vastaanotosta saamansa majoituskortin täydellisesti ja selvästi. Jokainen majoittuja täyttää oman korttinsa, ellei ryhmä ole niin iso, että vastaanotosta luovutetaan majoituslistat, johon jokainen asiakas on myös velvollinen kirjaamaan tietonsa selvästi ja täydellisesti. Majoituslistat otetaan käyttöön esimerkiksi isojen leirien majoittuessa.

MUUTA

Tupakointi sallittu ainoastaan sille osoitetulla paikalla. Mökissä numero 6 ovat lemmikkieläimet sallittuja 20 € lisämaksusta

PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Sopimus majoituksen varauksesta on molempia osapuolia sitova. Mikäli jompikumpi osapuoli rikkoo sopimuksen, hän on velvollinen maksamaan korvausta toiselle osapuolelle. Korvaus huoneen käyttämättä jättämisestä lasketaan yksityisten asiakkaiden osalta seuraavan käytännön mukaisesti:
a) korvausvelvollisuutta ei ole, jos peruutus on tapahtunut viimeistään klo 15.30 tuloa edeltävänä päivänä.
b) Mikäli peruutus tapahtuu em. ajankohtaa myöhemmin, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.
c) mikäli asiakas jää saapumatta ilman, että olisi peruuttanut tilauksen, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.

Ryhmävarauksia ja leirejä koskevat omat peruutusehdot.

MAKSUEHDOT

Majoitus maksetaan sisään kirjoittautumisen yhteydessä käteisellä tai luottokortilla, ellei muusta maksutavasta ole sovittu varausvaiheessa.