Siirry sisältöön

Majoitus varausehdot 2023

VARAUS JA VAHVISTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sekä Villa Elbaa että asiakasta sitova Elban vahvistettua varauksen. Villa Elba antaa kirjallisen vahvistuksen sähköpostilla, jossa on maininta sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

ASIAKKAAN TULO JA LÄHTÖ
Ellei toisin ole sovittu, huone on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen, ja huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Huoneiston avaimet luovutetaan asiakkaalle Villa Elban vastaanotosta saavuttaessa. Aukioloaikojen ulkopuolella avainten luovutuksesta sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen.

OLESKELU MAJOITUSTILASSA

Villa Elban uimaranta on asiakkaiden vapaassa käytössä (huomaa, ettei rannalla ole valvontaa). Saunaa voi vuokrata erikseen. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet tai vuokraa ne erikseen Villa Elbasta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita, myös makuupussissa nukkuessa. Ilman liinavaatteita nukutuista vuoteista veloitamme vuodevaatteiden ja petauspatjan pesukustannukset. Asiakkaan odotetaan majoittuvan hyvien tapojen mukaisesti ja luovuttavan majoitustilan siistissä kunnossa. Loppusiivous sisältyy majoituksen hintaan. Varaaja on vastuussa asunnon yleisestä siisteydestä varauksen päätyttyä. Edellytetään, että huonekalut ja muut varusteet ovat alkuperäisillä paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä roskakatokseen. Ovet sekä ikkunat lukitaan lähtiessä. Mikäli majoitustila vaatii erityissiivousta asiakkaan jäljiltä, peritään siivouskulut vähintään 80 €. Majoitukseen ei kuulu aterioita.

VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoitustilaan, irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vakavaa häiriötä, vaaraa tai annettujen ohjeiden piittaamattomuutta majoitustilassa tai ympäristössä voidaan vuokrasopimus purkaa välittömästi eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palauttamiseen. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja/varaaja. Kadonneesta avaimesta peritään 50 € joka laskutetaan jälkeenpäin.

MAJOITUSKORTTI

Asiakas on velvollinen täyttämään vastaanotosta saamansa majoituskortin täydellisesti ja selvästi. Jokainen majoittuja täyttää oman korttinsa, ellei ryhmä ole niin iso, että vastaanotosta luovutetaan majoituslistat, johon jokainen asiakas on myös velvollinen kirjaamaan tietonsa selvästi ja täydellisesti. Majoituslistat otetaan käyttöön esimerkiksi isojen leirien majoittuessa.

MUUTA

Tupakointi sallittu ainoastaan sille osoitetulla paikalla. Mökissä numero 6 ovat lemmikkieläimet sallittuja 20 € lisämaksusta

PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti ko. myyntipalvelun osoitteeseen tai sähköpostilla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluumme.

Sopimus majoituksen varauksesta on molempia osapuolia sitova. Mikäli jompikumpi osapuoli rikkoo sopimuksen, hän on velvollinen maksamaan korvausta toiselle osapuolelle. Korvaus huoneen käyttämättä jättämisestä lasketaan yksityisten asiakkaiden osalta seuraavan käytännön mukaisesti:

  1. korvausvelvollisuutta ei ole, jos peruutus on tapahtunut viimeistään klo 15.30 tuloa edeltävänä päivänä.
  2. Mikäli peruutus tapahtuu em. ajankohtaa myöhemmin, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.
  3. Mikäli asiakas jää saapumatta ilman, että olisi peruuttanut tilauksen, asiakas maksaa vuorokauden hinnan.

Ryhmävarauksia ja leirejä koskevat omat peruutusehdot.

MAKSUEHDOT

Majoitus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä käteisellä tai luottokortilla, ellei muusta maksutavasta ole sovittu varausvaiheessa.