Siirry sisältöön

VARAUSEHDOT Leirikoulut leirit ja ryhmät_ (ID 7048)

VARAUSEHDOT, LEIRIKOULUT, LEIRIT JA RYHMÄVARAUKSET

AVAINTEN LUOVUTUS

Avaimet luovutetaan asiakkaalle sisään kirjoittautuessa Villa Elban vastaanotossa tai sopimuksen mukaan. Asiakas luovuttaa avaimet lähtiessään vastaanottoon, tai sopimuksen mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään 50 € joka laskutetaan jälkeenpäin.

MAJOITUSLISTA

Asiakas on velvollinen täyttämään vastaanotosta saamansa majoituslistan täydellisesti ja selvästi.

OLESKELU MAJOITUSTILASSA

Majoitustila on asiakkaan käytössä tulopäivänä klo 14.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 asti. Asiakkaan odotetaan majoittuvan hyvien tapojen mukaisesti ja luovuttavan majoitustilan siistissä kunnossa. Mikäli majoitustila vaatii erityissiivousta asiakkaan jäljiltä, peritään siivouskulut vähintään 80 €. Villa Elban uimaranta on asiakkaiden vapaassa käytössä (huomaa, ettei rannalla ole valvontaa). Saunaa voi vuokrata erikseen. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet tai vuokraa ne erikseen Villa Elbasta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita, myös makuupussissa nukkuessa. Ilman liinavaatteita nukutuista vuoteista veloitamme vuodevaatteiden ja petauspatjan pesukustannukset.

TERVEYSTIETOLOMAKKEET JA ERITYISRUOKAVALIOT

Villa Elbaan on ilmoitettava mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 7 arkipäivää ennen leirikoulun alkua. Pyydämme turvallisuussyistä täytetyt terveystietolomakkeet postitse. Käsittelemme tiedot tietoturvadokumentaationa. http://www.villaelba.fi/villa_elba/fi_FI/tietoturvadokumentaatio/

VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoitustilaan, irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vakavaa häiriötä, vaaraa tai annettujen ohjeiden piittaamattomuutta majoitustilassa tai ympäristössä voidaan vuokrasopimus purkaa välittömästi eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palauttamiseen. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja/varaaja.

VILLA ELBAN OIKEUS PERUA VARAUS

Villa Elballa on oikeus ylivoimaisen esteen kohdatessa peruuttaa varaus ilman asiakkaan suostumusta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Muista asiakkaalle mahdollisesti syntyneistä kuluista Villa Elba ei ole korvausvelvollinen.

MAKSU

Villa Elba veloittaa sovituista palveluista leirikoulun jälkeen.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus 49-21 päivää ennen leirikoulua – veloitus 50% varattujen palvelujen hinnasta

Peruutus 20-14 päivää ennen leirikoulua – veloitus 75 % varattujen palvelujen hinnasta

Peruutus 13-0 päivää ennen leirikoulua – veloitus 100 % varattujen palvelujen hinnasta

Pidätämme oikeuden hinnantarkistuksiin.