Siirry sisältöön

Villa Elba VARAUSEHDOT RYHMILLE 2023

VARAUSEHDOT, LEIRIKOULUT, LEIRIT JA RYHMÄVARAUKSET

VARAAMINEN

Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu varausvahvistuksessa. Asiakkaan tekemä varaus on sekä Villa Elbaa että asiakasta sitova Elban vahvistettua varauksen. Villa Elba antaa kirjallisen vahvistuksen sähköpostilla, jossa on maininta sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

TILAISUUDEN TARKENTAMINEN

Pyydämme toimittamaan kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta seuraavat tiedot: • tilaisuuden aikataulu, ateria-ajat ja muut päivän kulkuun liittyvät tiedot • tarvittava kokoustekniikka sekä luennoitsijoiden erityistoiveet • lopullinen henkilömäärä • tilaisuudessa paikalla olevan tilaisuuden isännän/emännän nimen ja yhteystiedot • laskutusosoite ja viitetiedot

ERITYISRUOKAVALIOT

Villa Elbaan on ilmoitettava mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkua.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus 49–21 päivää ennen tilaisuuden alkua – veloitus 50 % varattujen palvelujen hinnasta Peruutus 20–14 päivää ennen tilaisuuden alkua – veloitus 75 % varattujen palvelujen hinnasta Peruutus 13–0 päivää ennen tilaisuuden alkua – veloitus 100 % varattujen palvelujen hinnasta Peruutusehdot koskevat sekä vain osan varauksen perumisesta että koko varauksen perumista

MAJOITUSEHDOT

Varatut majoitustilat ovat asiakkaan käytettävissä klo 15.00 saapumispäivänä. Asiakkaan on luovutettava majoitustilansa lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Asiakas on velvollinen täyttämään vastaanotosta saamansa majoituskortin/-listan täydellisesti ja selvästi. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet tai vuokraa ne erikseen Villa Elbasta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita, myös makuupussissa nukkuessa. Asiakkaan odotetaan majoittuvan hyvien tapojen mukaisesti ja luovuttavan majoitustilan siistissä kunnossa, tiskit tiskattuna ja roskat vietynä roskakatokseen. Mikäli majoitustila vaatii erityissiivousta asiakkaan jäljiltä, peritään siivouskulut vähintään 80 €

AVAINTEN LUOVUTUS

Avaimet luovutetaan asiakkaalle sisäänkirjautumisen yhteydessä Villa Elban vastaanotossa tai sopimuksen mukaan. Asiakas luovuttaa avaimet lähtiessään vastaanottoon, tai sopimuksen mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään 50 € joka laskutetaan jälkeenpäin.

MUUTA

Tupakointi on sallittu ainoastaan sille osoitetulla paikalla. Mökissä numero 6 ovat lemmikkieläimet sallittuja 20 € lisämaksusta. Villa Elban uimaranta on asiakkaiden vapaassa käytössä. Saunaa voi vuokrata erikseen.

VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoitustilaan, irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vakavaa häiriötä, vaaraa tai annettujen ohjeiden piittaamattomuutta majoitustilassa tai ympäristössä voidaan vuokrasopimus purkaa välittömästi eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palauttamiseen. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja.

VILLA ELBAN OIKEUS PERUA VARAUS

Villa Elballa on oikeus ylivoimaisen esteen kohdatessa peruuttaa varaus ilman asiakkaan suostumusta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Muista asiakkaalle mahdollisesti syntyneistä kuluista Villa Elba ei ole korvausvelvollinen.

MAKSU

Villa Elba veloittaa sovituista palveluista tilaisuuden jälkeen.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN HINNANMUUTOKSIIN