Siirry sisältöön

Kokki, liity iloiseen porukkaamme!

Kokki, liity iloiseen porukkaamme!

Villa Elba on Nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Villa Elbassa on vahva luomisen ja erinomaisen palvelun kulttuuri, jossa tiimien jäsenten kunnianhimo ja omistautuminen erilaisissa tehtävissä ovat korkealla. Innostava ympäristö luo erinomaisia mahdollisuuksia kehittää ja olla mukana edelleen kehittämässä toimintaa entistä paremmaksi.

 

Etsimme kokkia iloiseen porukkaamme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

 

Jos arvostat rentoa, kansainvälistä ja nuorekasta työympäristöä ja ammattilaisia työkavereita niin tämä on oikea paikka sinulle.

Kokin tehtäviin tiimissämme kuuluu lounasbuffet-, kokous- ja tilausruokien sekä à la carte -juhlaruokien valmistamista. Meillä töissä saa pitää hauskaa ja olla oma itsensä. Samalla osaat toimia tehokkaasti osana tiimiä, olet joustava ja teet työsi tunnollisesti ja järjestelmällisesti. Tässä työssä tarvitset myös tilannetajua ja paineensietokykyä.

Palkan lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan huipputiimissä mukavien kollegoiden ympäröimänä, sekä hyvät työsuhde-edut!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työpäivät sijoittuvat pääasiallisesti maanantaista lauantaihin klo 7.00-21.00 välille, mutta tarvittaessa voi vuoroja olla myös muina aikoina. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
  • kokin koulutusta
  • aiempaa työkokemusta keittiötyöskentelystä
  • kykyä itsenäiseen ja ripeään työskentelyyn sekä oma-aloitteista asennetta
  • halua työskennellä iloisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä innostunutta asennetta

Kiinnostuitko? Laita meille cv ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: reija.wacklin@villaelba.fi. Lisätietoja arkisin klo 8.30 – 15, Reija Wacklin, palvelupäällikkö, p.  050 530 6222