Siirry sisältöön

Kaatuvatko kotiseinät jo päälle? Vuokraa mökkiloma Villa Elbasta!

Kaatuvatko kotiseinät jo päälle? Vuokraa mökkiloma Villa Elbasta!

Miltä kuulostaisi kesäinen viikko meren rannassa luonnonhelmassa mökkeillen perheen kanssa? Villa Elba tarjoaa lepoa, luonnonrauhaa, ulkoilua ja aktiviteetteja – ja kaikille iloista tekemistä. Sijaintimme on sopivasti lähellä mutta kaukana kaupungin hälystä.

Tarjoamme kesä -heinäkuussa mökkimajoituspaketin hintaan 420€/vko. Hinta sisältää perhemajoituksen mukavissa ja tilavissa 8 hlön majoitusmökeissämme viikoksi (7vrk), kaksi saunavuoroa idyllisessä puulämmitteisessä laiturisaunassamme sekä yhtenä valinnaisena päivänä maastopyörät ja toisena päivänä SUP-laudat kolmeksi tunniksi.

              

Lisäksi käytössänne ovat vapaasti Elban uimaranta (ei valvottu), rantalentopalloverkko ja -pallot, grillikota, sekä alueen leikkikentät ja luontopolut. Elbasta voitte myös lainata erilaisia pihapelejä pyydettäessä. Meiltä voit myös tilata aamiaista, lounasta tai eväät retkelle. Elban päärakennuksen Take away -café on auki arkisin klo 8 – 15 ja Mono cafe viikonloppuisin klo 11 – 16.

Lisämaksusta on mahdollista mm. vuokrata kanootit, kajakit, fatbiket tai vaikka tutustua ohjatusti jousiammuntaan. Lisätietoja: https://www.villaelba.fi/valinevuokraus/

Lisätietoja ja varaukset sales.elba@villaelba.fi tai numerosta 050 329 4547