Siirry sisältöön

Haemme tarjoilija-siivoojaa

Haemme tarjoilija-siivoojaa

Villa Elba on Nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Villa Elbassa on vahva luomisen ja erinomaisen palvelun kulttuuri, jossa tiimien jäsenten kunnianhimo ja omistautuminen erilaisissa tehtävissä ovat korkealla. Innostava ympäristö luo erinomaisia mahdollisuuksia kehittää ja olla mukana edelleen kehittämässä toimintaa entistä paremmaksi.

 

Haemme monipuolista tarjoilija-siivoojaa

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset kehittämään asiakkaalle tarjottavia palveluita ja vaikuttamaan asiakaskokemukseen. Villa Elbassa teet monipuolista työtä nuorekkaassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa työoloihin ja henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan. Perehdytämme sinut nuorisokeskustyöhön ja arvomaailmamme ja tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja inspiroivan kannustavan työilmapiirin.

Odotamme tarjoilijan kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta. Hygieniapassi on välttämätön. Anniskelupassi sinulla on joko suoritettuna, tai voit suorittaa sen pian työn aloittamisen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu mm. siivous- ja puhtaanapitotehtävät, kokous- ja juhlajärjestelyt, sekä a la carte ja buffee -tarjoilu.
Asiakaspalvelu sujuu sinulta englanniksi ja ruotsiksi, sillä asiakkaamme tulevat maailman eri kolkilta. Kaikki muut kielet ovatkin sitten plussaa!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työpäivät sijoittuvat pääasiallisesti maanantaista lauantaihin klo 7.00-21.00 välille, mutta tarvittaessa voi vuoroja olla myös muina aikoina. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja asiakkaan ilahduttamiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Kiinnostuitko? Laita meille cv ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.10. mennessä osoitteeseen: reija.wacklin@villaelba.fi. Lisätietoja arkisin klo 8.30 – 15, Reija Wacklin, palvelupäällikkö, p.  050 530 6222