Siirry sisältöön

 

VARAUSEHDOT häät, juhlat ja muut tilaisuudet päärakennuksessa

 HÄÄT , JUHLAT JA MUUT TILAISUUDET PÄÄRAKENNUKSESSA

Tilaisuutenne järjestelyjen sujumiseksi parhaalla mahdollisella tavalla ottakaa ystävällisesti huomioon seuraavat ehdot.

VARAUS

Varaus tulee voimaan, kun Villa Elba on kirjallisesti/sähköisesti vahvistanut sen asiakkaalle, eikä tilaaja ole reklamoinut 14 päivän kuluessa vahvistuksen lähettämisestä. Tilaus on voimassa vahvistetun varauksen ja osanottajamäärän mukaisesti. Juhlan lopullinen vierasmäärä, jonka mukaan myös veloitetaan, asiakas ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen juhlia. Jos juhlaan saapuva vierasmäärä ylittää ilmoitetun määrän, veloitetaan todellisen vierasmäärän mukaan.

JÄRJESTELYT JA TILAT

Juhlatila varataan asiakkaalle sopimuksen mukaan. Häätilan koristeluun varataan asiakkaalle häitä edeltävänä iltana 3 tuntia.

ANNISKELU

Villa Elba noudattaa alkoholilainsäädäntöä. Alkoholilainsäädäntö koskee anniskelualuettamme Elba-salia, päärakennuksen pääaulaa, Café Elban tiloja sekä päärakennuksen ulkopuolella olevaa aidattua terassia. Mainituissa tiloissa omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua. Ravintolastamme ostettujen alkoholijuomien vieminen ulos mainituista tiloista ei ole sallittua. Asiakkaan ostaessa alkoholijuomia hänen on pystyttävä todistamaan ikänsä henkilökunnan sitä vaatiessa.

HYGIENIAMÄÄRÄYKSET

Villa Elba noudattaa Elintarvikeviraston määräämiä hygieniavaatimuksia. Ulkopuolisilla ei ole oikeutta oleskella Villa Elban keittiötiloissa, asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta viimeistellä tai valmistaa tarjoiltavia tiloissamme. Juhlista jääneitä ruokia tai muita tarjottavia ei anneta asiakkaalle mukaan. Häätarjouksessa oleva buffetmenu katetaan kerran. Keittiön kylmiöissä ei varastoida ulkopuolelta tuotuja tarjoiltavia. Ilmoitetut allergiat/ruokavaliot otetaan huomioon.

ERIKOISJÄRJESTELYT
Mikäli tilaisuuteen tarvitaan erityislupia, ohjelmaa, orkesteria, erikoiskoristelua tai poikkeuksellisia teknisiä laitteita, tilaaja sitoutuu vastaamaan näistä aiheutuvista kustannuksista, ellei toisin sovita.

TILOJEN SUOJELEMINEN VAHINGOLTA

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingolta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa mahdollisista vahingoista, joita tilaajan laitteet, esiintyjät tai tilaisuuden osallistujat aiheuttavat tapahtumapaikan henkilökunnalle, kiinteistölle tai irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja sitoutuu noudattamaan tapahtumapaikan henkilökunnan ohjeita talon, laitteiden ja kalusteiden käyttöä koskevissa asioissa. Aiheettomasta palohälytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa aiheuttaja/varaaja.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu sille varatulla paikalla.

MAKSUEHDOT

Villa Elba veloittaa sovituista palveluista. Laskun maksuehdot, 14 pv netto. Viivästyskorko on 7%

PERUUTUSEHDOT

Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Tilaajan peruuttaessa tilauksensa, veloitetaan peruutuskuluja vahvistetuista palveluista seuraavasti:

Häät:

– peruutus viimeistään 4 kk ennen tilaisuuden alkamista 30 %

– peruutus viimeistään 3 kk ennen tilaisuuden alkamista 50 %

– peruutus viimeistään 2 kk ennen tilaisuuden alkamista 100%

Muut juhlat ja tilaisuudet, ei koske hääjuhlia

– peruutus 30 vrk ennen tilaisuuden alkua 15 %

– peruutus 29 – 14 vrk ennen tilaisuuden alkua 25 %

– peruutus 13 – 7 vrk ennen tilaisuuden alkua 50 %

– peruutus 7 – 0 vrk ennen tilaisuuden alkua 100 %

Villa Elba pidättää oikeuden hinnantarkistuksiin.