Siirry sisältöön

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta siivoojaa

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta siivoojaa

Villa Elba on Nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja sekä tyhytoimintaa. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta.

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Villa Elbassa on vahva luomisen ja erinomaisen palvelun kulttuuri, jossa tiimien jäsenten kunnianhimo ja omistautuminen erilaisissa tehtävissä ovat korkealla. Innostava ympäristö luo erinomaisia mahdollisuuksia kehittää ja olla mukana edelleen kehittämässä toimintaa entistä paremmaksi.

Villa Elban innostunut ja monipuolinen osaajajoukko etsii tiimiinsä ammattitaitoista ja motivoitunutta SIIVOOJAA

Voit olla jo valmis ammattilainen, sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote siivoustehtäviin ja mahdollisesti alan koulutustakin. Voit myös olla toimialan osaajana vielä alkumetreillä oleva, oppimishaluinen ja -kykyinen tulevaisuuden tekijä. Mikä tahansa aiempi työkokemus – ja erityisesti kokemus siivousalalta – katsotaan eduksi. Tärkeintä meillä on kiinnostus työn tekemiseen, halu oppia uutta ja itseohjautuva asenne. Toivomme että osaat suomen, ruotsin ja/tai englannin kielen. Saat kattavan perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin. Meillä arki sujuu yhteistyöllä asiakkaita laadukkaasti palvellen.

Työnkuvaasi kuuluu siivouksen lisäksi monipuolisia tehtäviä esimerkiksi asiakaspalvelussa.

Villa Elbassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista ja olet työntekijänä meille arvokas.

 

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja se on vakituinen sekä kokoaikainen. Työvuorot ovat arkena ja viikonloppuna sekä aamu- että iltavuoroja.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Catarina Silvander 050 520 6362 ja/tai palvelupäällikkö Reija Wacklin 050 530 6222