Siirry sisältöön

Arvoisat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kanssaihmiset

Arvoisat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kanssaihmiset

Tällä hetkellä ilmassa on paljon huolta ja epätietoisuutta. Haluamme sinun tietävän, että otamme vakavasti koronavirukseen liittyvän tartuntariskin ja toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Suurin osa tilaisuuksista on peruttu tai siirretty ja kuten on ohjeistettu, vältämme mekin tässä tilanteessa sosiaalisia kontakteja vaikka se ei ole meille ihan luontaista. Myös Villa Elba hiljenee, paikalla tai etätyössä on vain henkilöstö huolehtimassa perusasioista ja valmistautumassa tulevaisuuteen. Meidän pitää kaikkien tässä vaiheessa uskoa, että tulevaisuutemme on valoisa vaikka se nyt tuntuu välillä vaikealta.

Tulemme poikkeusoloista johtuen tarjoamaan joitakin tilanteeseen räätälöityjä palveluja ja aktiviteetteja, jotka voivat auttaa kriisin läpi. Seuraamalla meitä SOMEssa saat niistä tiedon heti kun ne ovat julkisia/valmiita. Ja jos mieleesi tulee jotain muuta, jossa voisimme olla tässä tilanteessa avuksi, ole yhteydessä – virtuaalisesti totta kai!

Ja muista käsi- ja yskimishygienia!

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen