Nuotta-valmennus

Nuotta-valmennus on etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan nuorille suunnattu ryhmämuotoinen valmennusjakso nuorisokeskuksessa.

Nuoret saapuvat valmennukseen työpajajakson tai etsivän nuorisotyöntekijän kanssa käytävän prosessin aikana. Valmennuksen mahdollistama irtiotto uudessa ympäristössä luo kontrastia omaan arkeen ja tuo näköalaa tulevaisuuden vaihtoehtoihin. Nuotta-valmennusjakson aikana nuoret pääsevät kokeilemaan uusia asioita ja löytävät ehkä jopa uuden harrastuksen itsellesi.

Nuotta-valmennusjaksot Villa Elbassa

Villa Elban ohjelmat toteutuvat yleensä lähiluonnossa, Vanhansatamanlahden rannoilla ja –laineilla, sekä joskus Kokkolan keskustassa. Sosiaalisia taitoja harjoitellaan uudessa ympäristössä. Elämäntilanteiden ja uusien kokemuksien herättämät keskustelut ovat tärkeitä, ja niille varataan riittävästi aikaa. Nuoret saavat myös kuulla kansainvälisistä mahdollisuuksista. Seikkailulliset aktiviteetit, kädentaidot ja liikunta ryhmässä vahvistavat ryhmätyötaitoja ja luottamusta.

  • Valmennus on maksutonta etsivän nuorisotyön ja työpajojen  13-28 vuotiaille nuorille. (Sisältäen majoituksen, toiminnallisen ohjauksen, aamupalan, lounaan, välipalan ja päivällisen.)
  • Valmennuksen kesto 1-5 vrk.
  • Suosittuja ohjelmia ovat olleet esimerkiksi melonta, jousiammunta, kaupunkiseikkailu, yöpyminen saaressa, pilkkiretki, maastopyöräily, sarjakuvapaja, kiipeily ja pakohuoneseikkailu.
  • Uutuutena tarjoamme ryhmille päätösillallisen, jonka teeman ryhmät saavat valita kolmesta vaihtoehdosta: rapujuhlat, tex-mex-ilta tai 4-ruokalajin illallinen.
  • Ryhmän mukana tulee olla vähintään yksi oma ohjaaja

Nuotta-ohjelmat: NuottaValmennusVillaElbassa (ID 4382)

Ihan vain kiireetön yhdessä oleminen ja keskustelu yhteisinä iltahetkinä on tärkeää työntekijöiden ja nuorten luottamussuhteen rakentumiselle. Valmennus auttaa nuoria löytämään omia vahvuuksiaan sekä rohkaisee toimimaan ryhmässä.

Lisäksi Nuotta-valmennus tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden vahvistaa luottamuksellista suhdetta nuoreen ja seurata ryhmän toimintaa uudessa ympäristössä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva valmennusjakso!

 

Lisätietoja:

Sarianne Lokasaari, 044 532 5161, sarianne.lokasaari@villaelba.fi