Villa Elba

Suomen NUORISOKESKUKSET www.snk.fi

sertilogot-2.gif sertilogot-3.gif

torjuvihapuhetta.jpg


LYKE kehittämiskeskus.jpg

suomenparhaat.jpg

greenkey_logo_nettiin.jpg

Inkvartering

På Villa Elba finns det gott om inkvarteringsutrymme. Vintertid finns 60 bäddplatser till förfogande, men under sommarmånaderna t.o.m. 80.  På området finns två bastun, Elbas Pärla är i bruk året om, men den tjusiga Brygg - bastun vid havsstranden, som värms med ved, kan användas från början av maj till slutet av september. 


Stugor

Majoitustilaa
Mökit
Stugorna har döpts till Anna och Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda och Sophia enligt forna fartyg som en gång i tiden seglade till Karleby. I stugorna finns rum för åtta personer. Utrustningen är mångsidig; kök, TV, WC och dusch samt trådlös nätförbindelse. 

I stuga nummer 6 tillåts husdjur. Extra avgift 20 €.


Gamla Villan

Gamla villan
Gamla Villan

Villan var till början i privatbruk, men från 50-talet har den varit sommarkoloniers huvudbyggnad och sedan 90-talet har den varit en del av Elbas ungdomsverksamhet. Den lämpar sig ypperligt för mindre familjefester eller möten. I övre våningen finns 12 bäddplatser, i bottenvåningen finns Kaptenens rum, kök, matrum, TV, Internet och WC, ingen dusch.

Från Villa vy ut till havet. 

I Villan ryms 20-30 personer, men mera under sommarmånaderna  då terassen kan tas i bruk.

Villa Elban  Rantamakasiini
Rantamakasiini
Strandmagasinet

Strandmagasinet är Villa Elbas nyaste byggnad, som ligger alldeles vid havsstranden vid infarten till Elbas område. Magasinet invigdes 3.12.2014.

Strandmagasinet är i sommarbruk. Företagen kan t.ex. hålla sina brainstormdagar och även beställa servering från köket till möten. I magasinet ordnas bl.a. korvkvällar och lite lättare sommarevenemang.

I Strandmagasinet ryms cirka 20-30 personer.

Elban Merikeskus
Merikeskus
Havscentra

Även Havscentra var i början en privatägd sommarvilla. Nu ordnas där möten och vid behov kan 2-3 personer övernatta.

Utrustning: förutom mötesutrymmet, minikök, TV, WC samt dusch.


Lassela

Lassela
Lassela
Socialt ungdomsarbete på Villa Elba använder huset, i nedre våningen finns ett klassrum som hyrs av Karleby stad för "Pajakoulu"-verksamhet. Under sommarmånaderna hyrs huset ut  till grupper och privatpersoner som behöver inkvartering.


Fråga mera om inkvarterings- och mötesutrymmen!

Försäljning, tfn 06 8313 400 eller elba@kokkola.fi