Majoitus

Villa Elbassa on runsaasti majoitustilaa. Talviaikaan vuodepaikkoja on kuusikymmentä, mutta kesäaikaan kun käytettävissä on  enemmän tiloja, vuodepaikat yltävät noin kahdeksaankymmeneen. Saunoja on kaksi, toinen on käytössä läpi vuoden, toinen on vanhanaikainen ja puulämmitteinen viehättävä Laiturisauna, joka sijaitsee merellä pitkän laiturin päässä.

Mökit

Majoitustilaa
Mökit
Mökit on nimetty aikoinaan Kokkolan satamaan saapuneiden laivojen mukaan, Anna, Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda ja Sophia.

Viihtyisissä mökeissä on tilaa kahdeksalle hengelle, oleskelutila, TV, langaton nettiyhteys, minikeittiö, WC + suihkut. Huoneissa on kerrossängyt.

Mökkiin 6 voi tuoda lemmikkieläimiä, lisämaksu 20 €. 

Vanha Villa

Villa on aluksi ollut yksityisessä käytössä, 50-luvulta lähtien se toimi kesäsiirtolatoiminnan päärakennuksena ja 90-luvulta se on ollut osana nuorisokeskustoimintaa. uvila on samalla sekä arvokas että viihtyisä ja sopii erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön pienemmille ryhmille. Yläkerrassa on 12 vuodepaikkaa. Alakerrassa Kapteenin huone, keittiö, ruokailuhuone, TV, nettiyhteys ja WC, ei suihkua.

Villa
Vanha Villa

Villan terassilla on muutama pöytä ja laajasti terassitilaa. Terassilla on vietetty juhlien jatkoja, grillattu ja viihdytty kesäjuhlien aikana. Näkymä on suoraan merelle.

Vanhaan Villaan mahtuu kerralla n. 20-30 henkilöä, kesällä terassiaikaan enemmän

Rantamakasiini

Rantamakasiini on Villa Elban uusin rakennus. Se sijoittuu Elbaan johtavan tien alkupäähän.

rantamakasiini.jpg

Tila soveltuu kesäaikana keveämmäksi kokouspaikaksi pitkälle syksyyn asti. Paikka on mitä parhain yritysten brainstormpäiville tai tunnelmallisiin illanistujaisiin, jopa erilaisiin kesäisiin juhliin. Rantamakasiinin avajaisia vietettiin juhlallisin menoin 3.12.2014.

Rantamakasiiniin mahtuu noin 20 -30 henkilöä.


Merikeskus

Merikeskus
Merikeskus

Myös Merikeskus oli ensin yksityisessä käytössä rantahuvilana. Nyt huvila toimii pääasiassa kokoustilana, tarvittaessa sinne voidaan järjerstää lisäpaikkoja retkisängyin 1-2 henkilölle. Merikeskuksessa on kokoustilan lisäksi minikeittiö, TV, WC sekä suihku.


Lassela

Lassela
Lassela
Lassela toimii syksystä kevääseen Sosiaalisen nuorisotyön opinahjona ja Kokkolan kaupungin Pajakoulun opetustilana. Kesäisin Lassela vuokrataan majoitustilaksi sekä ryhmille, että yksityisille.

Kysy lisää majoitus- ja kokoustiloista

Myynti 06 8313 400 tai elba@kokkola