Villa Elba

Suomen NUORISOKESKUKSET www.snk.fi

sertilogot-2.gif sertilogot-3.gif

torjuvihapuhetta.jpg


LYKE kehittämiskeskus.jpg

suomenparhaat.jpg

greenkey_logo_nettiin.jpg

Bröllop och andra festtillställningar

Bröllop är en av de viktigaste festerna för själva brudparet, men också för respektive familjer, släkt och vänner. Det satsas på bröllopet och brudparet vill bjuda sina gäster på det bästa möjliga i både matväg och omgivning.  Villa Elbas personal arrangerar festen tillsammans med brudparet, ända från planering till verkställande, allt enligt brudparets önskan. I god tid påbörjad planering och tät kontakthållande är viktigt och garanterar en lyckad bröllopsfest som man minns med värme årtionden framåt.  

Hääpari cartoon
hääpari
Familjefest på Villa Elba är ett lyckat val. Dop, konfimationsfest, födelsedagar, förlovning och bröllop, minnesstunder, bastukvällar, svensexor och klassträffar är bra orsak till en gemensam fest  tillsammans med släkt och vänner. Villa Elba har lämpliga utrymmen för fester av olika slag.

A-rättigheter i huvudbyggnadens Elbasal, aulan och matsalen. 

I Gamla Villan, Elbas Pärla och Strandmagasinet har vi inte alkoholrättigheter, således till dessa utrymmen kan kunden föra med sig egna drycker.

Du kan lätt beställa servering från försäljningstjänsten. I utbudet finns från möteskaffeservering till festbuffér, typiska bastukvällsmenyer samt smått salt eller sött. Hyror

Elbasalen, bröllop 690 €

- priset inkluderar arrangemang, kontors- och fastighetskostnader samt städning.

Hyra för dukar 8 € / duk (I Gamla Villan och Helmi)

Fråga mera och be om offert från försäljningstjänsten, tfn 06 8313 400 eller elba@kokkola.fi