Elban joulu on joulujuhlia, Tonttupolkua, saunomista, uusi palju ja paljon muuta!

11.10.2018

Elban joulussa on taas säihkettä ja hyörinää - ihan niinkuin tonttulassa ikään!


JOULULOUNAS

Elban suosittu joululounas tarjoillaan 3.12.2018 lähtien arkisin klo 11-13. Muista ennakkovaraus!


Tonttutytöt
elfs


JOULUJUHLAT

Monet yritykset ovat jo varanneet Villa Elban hyvissä ajoin vuoden merkittävämpään juhlaan, joka on hieno kiitos yrityksen henkilökunnalle kuluneesta vuodesta.

karaoke
joulujuhla

Sali on joka vuosi saanut uuden jouluisen ilmeen, minkähänlainen se on tänä vuonna? Kuusi on ainakin, värimaailma ja ilme on joka vuosi ihastusta herättävä yllätys!

Vanhassa Villassa on vielä muutamia viikonloppuja vapaana. Pienemmät työyhteisöt voivat viettää siellä omanlaisensa joulujuhlat, mutta tarjottavat voi tilata Elban keittiöstä.

Elban Helmi, joka on mitoitettu noin kahdellekymmenelle on myös suosittu joulujuhlien pitopaikka ja jossa voi saunoakin! Tämän vuoden tervetullut uutuus  on palju, joka erikseen tilaamalla lämpiää saunojiemme iloksi. Kysy lisää myynnistä 06 8313400.


KAIKILLE AVOIN TONTTUPOLKU

Merkitkää kalentereihin 11.12., silloin on Tonttupolku avoinna kaikille klo 16.00 - 20.00 välisenä aikana

Tonttu
Tonttu

Elban joulun suosituin tapahtuma on Tonttupolku, joka vuosi vuoden jälkeen kerää tuhatmäärin väkeä eri puolilta maakuntaa ja maakunnan ulkopuolelta.  Innoissamme Tonttupolun suosiosta toteutamme sen tänäkin vuonna perinteisesti, yhdessä vapaaehtoisnuorten kanssa, leikkien, laulaen, piirtäen ja ihaillen lasten haltioituneita ilmeitä! 

Tonttupolku on ilmainen, mutta tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen osallistumisesta ja puurosta, jonka voi syödä ennen tai jälkeen Tonttupolun,  p. 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi.

Puuro, aikuiset 4,50 € ja lapset 2,50 €.  


Tervetuloa monipuoliseen Villa Elbaan! Käyttämällä palveluitamme tuet arvokasta nuorisotyötä.