Häät ja muut juhlat

Häät ovat hääparille ja heidän perheilleen yksi tärkeimmistä perhejuhlista. Niihin satsataan ja halutaan vain parasta.  Me Villa Elban ammattilaiset hoidamme yhdessä hääparin kanssa hääjuhlan suunnittelun ja  toteutuksen toiveiden mukaisesti. Ajoissa aloitetut juhlajärjestelyt ja tiivis yhteydenpito hääparin ja Elban välillä on tärkeätä, jotta hääjuhla onnistuisi ja sitä voidaan lämmöllä muistaa vuosienkin jälkeen.  

Hääpari cartoon
hääpari
Perhejuhla Villa Elbassa on onnistunut valinta. Kastetilaisuudet, rippijuhlat, syntymäpäivät, kihlajaiset ja häät, muistotilaisuudet, saunaillat, polttarit ja luokkakokoukset ovat hyviä aiheita järjestää yhdessäolon hetkiä. Villa Elbassa on kuhunkin aiheeseen sopivat tilat.

Villa Elban päärakennuksessa, Elbasalissa, käytävällä ja ruokasalissa on anniskeluoikeudet.

Vanhassa Villassa, Elban Helmessä, Rantamakasiinissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten niihin tiloihin on asiakkaalla mahdollisuus tuoda omia alkoholijuomia.

Tarjottavat voi helposti tilata myyntipalvelusta. Tarjonnassa on kokouskahveista mittaviin juhlabuffeisiin, tyypillistä saunaillan ruokaa sekä pientä suolaista ja makeaa.

Tilavuokrat

Elba-sali, hääjuhla 690 € (liinat kuuluvat hintaan)

- sisältää järjestelyt, toimisto- ja kiinteistökulut sekä siivouksen.  

Liinavuokra 8 € / liina (Villassa tai Helmessä)

Kysy lisää myyntipalvelusta 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi