Platform

Lataa Platform juiste!


Platform – Network for Youth mobility

Platform- jäsen organisaatiot Euroopassa tarjoavat (katso http://members.platform-network.com)  vuosittain kansainvälisiä nuorisovaihtoja, leirejä ja vapaaehtoistyöpaikkoja usein Erasmus+ ohjelman tuella.

Lisätietoja leireistä ja muista ohjelmista saat Suomessa Nuorisokeskus Villa Elban kansainväliseltä osastolta, joka koordinoi Suomessa Platform -verkoston toimintaa ja on yhteydessä verkoston muiden maiden koordinaattoreihin . Yhteystiedot  e-mail platform@kokkola.fi  p: 0500 902330

Ohjelmat ja Leirit
Platform -ohjelmat ovat pääosin 13–30 -vuotiaille nuorille ja nuorten kanssa toimijoille. Osallistujat maksavat osallistumismaksun ja matkat. Usein leirin järjestäjät hakevat eri mahdollisuuksia edullisiin matkoihin leiripaikalle. Platform -leirit ovat myös hyvä mahdollisuus saada ensikosketus kansainväliseen toimintaan ja osallistua leiriin omassa maassa..

Kun etsit Eurooppalaista partneria:

Haluatko löytää partnerin nuorisovaihtoon tai muuhun ohjelmaan Platform verkoston kautta? Täytä tämä lomake niin voimme hakea sinulle- ja ryhmällesi Eurooppalaista kumppania Platform verkosto kumppanimaista.

Pyöräillen
Pyöräillen

 https://www.webropolsurveys.com/S/2044B07DB6906971.par

Yhteydenotot: platform@kokkola.fi tai p. 0500 902330