Platform

Platform – Network for Youth mobility

Suomesta jäsenenä on Nuorisokeskus Villa Elba. Ohjelmat  antavat nuorille mahdollisuuden saada uusia ystäviä, vahvistaa kielitaitoa ja oppia muista kulttuureista. Platform-ohjelmat pohjautuvat ryhmätyöskentelyyn, itsensä ilmaisun- ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Kaikkeen ohjelmaan kuuluu sekä ammattitaidolla ohjattua workshop-toimintaa, että hauskoja vapaa-ajanohjelmia, jotka takaavat että matkastasi tulee ikimuistoinen.

Tuhannet nuoret ovat jo saaneet huikeita kokemuksia ja elämyksiä Platformin kansainvälisistä ohjelmista, miksi et siis sinäkin? Platform-ohjelma on turvallinen ja edullinen tapa nähdä maailmaa. Ne mahdollistavat myös tutustumisen uusiin harrastuksiin tai toimimiseen muiden samoista harrastuksista kiinnostuneiden nuorten kanssa. Aiheina ohjelmissa on mm. musiikki, tanssi, seikkailu, liikunta, taide ja urheilu, jokaiselle jotain. Parasta Platformin leireissä on myös se, ettei aina tarvitse lähteä ulkomaille, vaan voi osallistua Suomessa järjestettäville leireille ja ohjelmiin. Suomessa esimerkiksi Nuorisokeskus Villa Elba tukee nuoria, jotka haluavat järjestää nuorisovaihtoja. Viime vuosina on teemoina ollut seikkailu, kiipeily, melonta, teatteri, valokuvaus ja paljon muuta.

Platform- jäsen organisaatiot Euroopassa tarjoavat (katso http://members.platform-network.com)  vuosittain kansainvälisiä nuorisovaihtoja, leirejä ja vapaaehtoistyöpaikkoja usein Erasmus+ ohjelman tuella.

Lisätietoja leireistä ja muista ohjelmista saat Suomessa Nuorisokeskus Villa Elban kansainväliseltä osastolta, joka koordinoi Suomessa Platform -verkoston toimintaa ja on yhteydessä verkoston muiden maiden koordinaattoreihin . Yhteystiedot  e-mail platform@kokkola.fi  p: 0500 902330

Ohjelmat ja Leirit
Platform -ohjelmat ovat pääosin 13–30 -vuotiaille nuorille ja nuorten kanssa toimijoille. Osallistujat maksavat osallistumismaksun ja matkat. Usein leirin järjestäjät hakevat eri mahdollisuuksia edullisiin matkoihin leiripaikalle. Platform -leirit ovat myös hyvä mahdollisuus saada ensikosketus kansainväliseen toimintaan ja osallistua leiriin omassa maassa.

Kun etsit Eurooppalaista partneria:

Haluatko löytää partnerin nuorisovaihtoon tai muuhun ohjelmaan Platform verkoston kautta? Täytä tämä lomake niin voimme hakea sinulle- ja ryhmällesi Eurooppalaista kumppania Platform verkosto kumppanimaista.

Pyöräillen
Pyöräillen

 https://www.webropolsurveys.com/S/2044B07DB6906971.par

Yhteydenotot: platform@kokkola.fi tai p. 0500 902330