Avoimet työpaikat  

14.9.2017

 AVOIMET TYÖPAIKAT

12.5.2017

Jatkuva haku

Villa Elba hakee palkkioperusteisia ekstraajia/tukihenkilöitä lyhyehköihin, 1-2 kuukautta kestäviin tehtäviin kansainvälisissä nuorisotyöhankkeissa

Hankkeet ovat lyhytkestoisia Erasmus+ -vapaaehtoistyöhankkeita (short term EVS), joissa nuoret saavat kokemuksia kulttuurien välisestä vuorovaikutuksesta työskentelemällä ryhmänä ja järjestämällä toimintaa paikallisessa yhteisössä.

Työtehtävänä on nuorten tukihenkilönä toimiminen. Hankkeisiin osallistuvat nuoret kohtaavat monenlaisia haasteita liittyen esimerkiksi puutteelliseen kielitaitoon, arkitoimista suoriutumiseen ja ryhmässä toimimiseen. Tukihenkilö toimii nuorten tukena ja rohkaisijana, luo turvallista ilmapiiriä ja auttaa selvittämään hankalia tilanteita. Tukihenkilö on nuoren tavoitettavissa kaikkiin vuorokauden aikoihin. Tehtäviin kuuluu myös toimia yhteyshenkilönä hankkeen muiden osapuolten kanssa. Työn luonne vaihtelee nuorten tuen tarpeen mukaan.

Työ sopii sinulle, jos olet sosiaali- tai nuorisoalan ammattilainen ja sinulla on kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Työ edellyttää sekä suullista että kirjallista englanninkielen taitoa. Myös muu kielitaito on eduksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kehittämispäällikkö Heli Lehto, p. 044-514 6414
heli.lehto@kokkola.fi