Elba-metsässä saatat nähdä peikkoja!

17.5.2018

Villa Elban metsään muuttaa peikkoja 27.6.!

Peikkoja on monenlaisia ja erilaisia, pieniä ja isoja mutta ne jotka tulevana kesänä muuttavat Elba-metsään ovat kilttejä vaikkakin vähän uteliaita… Elba-metsän peikot tulevat eri maista ja ovat vähän erilaisia ja rakentavat itselleen vähän erilaiset kodit. Tänä kesänä ne tulevat Sloveniasta, Turkista, Norjasta, Portugalista, Luxemburgista ja tietysti Suomesta.

Peikkometsään voi mennä kurkistamaan, jos vaikka ehtisitte nähdä jonkun peikoista vilahtavan tai ehkä näette minkälaisessa kodissa he asustavat tai mitä he tekevät. Peikot asuvat metsäpolun varrella, joten sinne on helppo löytää ja sinne voi mennä itsenäisesti kartan avulla. Peikkopolun varrelle on myös jätetty pieniä tehtäviä teidän ratkaistaviksi. Villa Elban kahviosta on mahdollista ostaa eväskori mukaan, jotta voi välillä pysähtyä vain nauttimaan.

Peikkopolun avajaiset ovat 27.6, jonka jälkeen se on loppukesän auki päivittäin klo 8-20 ja sinne on vapaa pääsy.

Erasmus+ Youth in Action -ohjelma rahoittaa projektia, EVS vapaaehtoiset rakentavat polun yhteistyössä Kokkotyösäätiön työpajojen suomalaisten nuorten kanssa. Seuraa Villa Elban tapahtumia myös somessa.

Tervetuloa vierailemaan Peikkopolulla!

Peikkoja metsässä
Peikot piilossa