Juhlat ja leirit

28.2.2017

KESÄN JUHLA- JA LEIRISESONKI KULMAN TAKANA

Kevät ja kesä saapuvat taas ryminällä! Varaa ajoissa tilat vaikkapa sukujuhlille, polttareille, kaveritapaamisille, syntymäpäiville ja saunailtoihin. Elba-salissa, joka on ihanteellinen häiden pitopaikka, on vielä muutama kesälauantai vapaana.

Kysy lisää 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi


hääpaikka Elba
häät


Kesälauantait Elba-salissa ovat tänäkin vuonna muutamaa viikonloppua lukuunottamatta varattu häille. Paljon muitakin tiloja eri tarkoituksiin, syntymäpäivät ja sukujuhlat Vanhassa Villassa ovat suosittuja kesätapahtumia.  Soita ja kysy lisää järjestelyistä!


sauna
sauna


Elbassa on kaksi saunaa, sähkösauna upeassa Elban Helmessä ja puulämmitteinen kesän kynnyksellä avautuva laiturisauna. Kevään ja kesän varaukset täydessä vauhdissa. Ajoissa tilaamalla jo suunnitellut aikataulut pitävät!

Telttasauna on kaveriporukan suosittu ohjelmanumero.

Wild Kidz seikkailuleiriin 7.-9.6. mahtuu vielä osallistujia! Lähetä lapsesi hullun hauskalle seikkailuleirille. Ohjaajina ovat Elban ammattilaiset, jotka huomioivat lasten erilaiset valmiudet haastaviin, mutta turvallisiin tehtäviin. Puhumme leirillä suomea, ruotsia ja englantia. Ilmoittautumiset allaolevasta linkistä!

 https://link.webropolsurveys.com/S/20C9C3CD1BFE8A2D


Wild Kidz leiri
Wild Kiz leiri