Kutsu infopäivään!

8.11.2016

Ryhmämuotoisen eurooppalaisen vapaaehtoispalvelun ABC

Aika: 24.11.2016 klo 10.00-15.30

Paikka: Nuorisokeskus Villa Elba (Sannanrannantie 60, Kokkola)

Ryhmä-EVS:n ABC tutustuttaa sinut eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun (European Voluntary Service, EVS) ja miten sitä voidaan toteuttaa ryhmämuotoisina hankkeina esimerkiksi sosiaalisen nuorisotyön välineenä.

Erasmus+ -rahoituksella toteutettu ryhmämuotoinen EVS tuo organisaatiolle joukkovoimaa ja konkreettista apua lyhytkestoisten projektien toteutukseen. Kansainvälisen mausteen lisäksi vapaaehtoiset tuovat projektiin omaa osaamistaan ja uusia näkökulmia. Ryhmämuotoisena vapaaehtoispalveluna voidaan toteuttaa esimerkiksi:

  • keskeytynyt tai toteuttamatta jäänyt projekti kuten erilaiset kunnostustyöt
  • urheilu- tai kulttuuritapahtuma

Infopäivän aikana saat ideoita vapaaehtoispalvelun suunnitteluun, hallinnointiin ja käytännön toteutukseen. Samalla pääset verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa. Kokemuksia ja käytännön vinkkejä jakavat Villa Elban edustajat, joilla on jo monen vuoden kokemus sekä eurooppalaisten nuorten vastaanottamisesta että suomalaisten nuorten lähettämisestä Eurooppaan. Tutustumme myös ryhmämuotoiseen Elf Around –hankkeeseen, jossa 18 nuorta harjoittelevat työelämätaitoja järjestämällä tonttupolun ja tonttukoulun paikallisille kouluille ja päiväkodeille.

 Koulutus on tarkoitettu kaikille ryhmämuotoisesta vapaaehtoispalvelusta kiinnostuneille.

Infopäivän järjestävät Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO yhteistyössä Nuorisokeskus Villa Elban kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Koulutus on sinulle maksuton ja sen aikana tarjotaan aamukahvi ja lounas. CIMO korvaa jälkikäteen osallistujien matkakulut edullisinta julkista matkustustapaa käyttäen. Paikalle on mahdollista tulla jo edellisenä iltana 23.11., jolloin CIMO maksaa majoituksen ja iltapalan.

Ilmoittautumisaika päättyy 10.11.2016.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta:

https://www.webropolsurveys.com/S/DB9FC08658410999.par

Kuljetukset: Järjestämme yhteiskuljetuksen Kokkolan rautatieasemalta Villa Elbaan keskiviikkona 23.11. klo 19.45 sekä torstaina 24.11. klo 15.45 Villa Elbasta rautatieasemalle.

Lisätietoja koulutuksesta saa Jutta Kivimäeltä (jutta.kivimaki@cimo.fi tai 0295 338 568)