Lämmin keittolounas arkisin on pakkaspäivien luksusta, rentoutumishetki kesken hektisen kokouksen, uudet lauteet saunaan...

23.1.2018

Mielenkiintoinen alkuvuosi Elbassa! 

Kokous aamuvirkuille 9,95 €/hlö

Aamukokous klo 7.30 - 9.00 sisältää runsaan ja upean brunssin, kahvin sekä tilavuokran ja AV-välineet.

Minimi 5 henkilöä.

Tarjous on voimassa 1.3.2018 saakka!

Runsas brunssi
Maittava brunssiaamiainen


Kevyemmin kevättä kohti!

Villa Elban lounaalla voi tammi- ja helmikuun aikana valita joko normaalin lounaan jälkiruokineen, hintaan 9,95 €/hlö tai kevyemmän vaihtoehdon keitto ja salaatti, johon kuuluu myös leivät ja ruokajuomat, hintaan 8,50 €/hlö.

Soup
Soppa

Iltapäiväkahvin kanssa voi tilata vaihtoehtoisesti terveellisen Smoothien kolmesta eri vaihtoehdosta http://www.villaelba.fi/muutoiminta/fi_FI/kokoukset/


Uutta kokouspäivään!

Kokousasiakkaillemme olemme varanneet mahdollisuuden tilata puolen tunnin rentoutushetken, joko kokouksen lomassa tai kokouksen jälkeen, hintaan 40 €. Rentoutushetken ohjaa koulutettu jooga-ohjaaja (SJL) Sanna Kauppi tai hänen sijaisensa. Kysy lisää 06 8313 400!

Ajankohtaista

Elban Helmen saunahuoneessa tehtiin kasvonkohotus. Tilaan saatiin mm. uusilla lauteilla uutta ja raikasta ilmettä! Seinät kimaltavat uuden maalin ansiosta ja ovat tummemmat kuin ennen, mutta nyt löytyi oikea saunatunnelma!

Saunasta pääsee pukuhuoneen ovesta rannalle, talvisin ei ole avantoa, mutta kesällä on kokonainen meri ihan muutama metri Helmen terassilta. 

Saunaan voi myös tilata illanistujaisiin ja kokousten päätteeksi ruokaa. Valitse saunamenusta oivallinen menu. A-oikeuksien puuttuessa Helmestä, asiakas voi halutessaan tuoda viiniä ja olutta.

Mukavaa saunailtaa!Elba-salin akustiikkaa parannetaan kevään aikana.


Tervetuloa Villa Elbaan!

Tiedustelut ja varaukset 06 8313 400 tai elba@kokkola.fi